Showroom in Rotterdam
Gratis parkeren
Assieraden

Assieraden zorgen dat u altijd dicht bij uw dierbare bent


Assieraden kunt u als dierbare herinnering dicht bij u dragen, zodat deze u ook in moeilijke momenten troost kunnen bieden. Voor nabestaanden biedt Gedenk Idee u de mogelijkheid om de as van de overledenen in sieraden te bewaren. Gedenk Idee in Zeeland heeft eveneens een bijzonder assortiment zilveren assieraden. Deze sieraden zijn gemaakt van 925 Sterling zilver en hebben de mogelijkheid een kleine symbolische hoeveelheid as te dragen van uw dierbare in het sieraad.

Bij Gedenk Idee kunt u tevens terecht voor assieraden. Wij zijn specialist in asbestemming. Bij ons bent u verzekerd van:

- Een ruime keuze aan prachtige producten op het gebied van asbestemming;
- Hoogwaardig kwaliteit sieraden;
- Voorzien van een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding;

Bij Gedenk Idee bent u van harte welkom voor een mooi en vooral passend assieraden. Heeft u nog vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Gedenk Idee via ons contactformulier. Ook kunt u bellen op maandag t/m vrijdag naar ons telefoon nummer: 010-428 07 45.

Gedenk Idee in Oosterland (Zeeland) is u graag van dienst in haar showroom. Wij waarderen een reservering voor een afspraak, zodat wij ruim tijd voor u kunnen vrijhouden. Ons adres is Van den Abeelestraat 7 4307 BM  Oosterland (Schouwen-Duiveland, Zeeland).

Assieraden voor nabestaanden

U kunt een sterke behoefte hebben om uw overleden dierbare zo dichtbij mogelijk bij u te hebben. U kunt er nu ook voor kiezen om een hoeveelheid as in een assieraad bij u te dragen. Bij Gedenk Idee kunt u kiezen uit ashangers van edelstaal, goud of zilver. Op dit moment is dragen van assieraden een trend. Deze vorm van gedenken is persoonlijk, eenvoudig te realiseren en kan worden uitgevoerd in eigen smaak. U kunt kijken naar zijn of haar passies, naar de vorm, kleur en materiaalsoort. Ook bieden wij assieraden aan die een bepaalde symboliek of een speciaal gevoel uitbeelden. Vragen over assieraden? Neem dan direct contact met ons op.

Showroom assieraden

Gedenk Idee biedt u eveneens de mogelijkheid om langs te komen voor een bezoek aan onze showroom in Oosterland. Wij waarderen een afspraak, zodat wij voor u alle tijd beschikbaar hebben. Tijdens uw bezoek kunnen wij ook direct zorg dragen voor de verwerking van de as in de door u gemaakte keuze van het assieraad. Komt u uit een andere regio dan dat wij gevestigd zijn? Wij zorgen ervoor dat u zo spoedig mogelijk het gewenste item in huis heeft. Voor een correcte en discrete levering op uw adres maken wij gebruik van betrouwbare specialisten.


categorie pijlOp categorie geselecteerd

Assieraden 

Toont 1 - 15 van de 15 items
 • Kenmerkend voor deze sieraden van Atlantis Memorials is de perfecte afwerking waardoor het sieraad niet herkenbaar is als ashouder. De hoogte van assieraad AH012 is 31x17mm. Het is bevestigd aan een aangehecht collier. Dit collier is eveneens vervaardigd van Sterling zilver (1e gehalte). Een gravering is mogelijk op de achterzijde van dit gedenksieraad.

  € 199,00
 • Kenmerkend voor deze sieraden van Atlantis Memorials is de perfecte afwerking waardoor het sieraad niet herkenbaar is als ashouder. Dit medaillon heeft ruimte voor een foto aan de linkerzijde en een aparte holle ruimte aan de rechterkant voor een symbolische hoeveelheid as. Dit collier is vervaardigd van Sterling zilver (1e gehalte). Optioneel is een...

  € 220,00
 • Kenmerkend voor deze sieraden van Atlantis Memorials is de perfecte afwerking waardoor het sieraad niet herkenbaar is als ashouder. De hoogte van assieraad AH041 is 38x6mm. Het is (optioneel) bevestigd aan een bijpassend collier. Dit collier is eveneens vervaardigd van Sterling zilver (1e gehalte). Levering is inclusief PostNL op uw adres in Nederland.

  € 265,00
 • De ashanger Hart is ontworpen door edelsmid Ron Leurs. Dit gedenksieraad heeft een kleine ruimte alwaar een beetje crematie as kan worden geplaatst. Hierdoor is deze ashanger zichtbaar afgewerkt met een tastbare herinnering aan uw dierbare. Het hartje is verkrijgbaar in zilver, geel of rose verguld. Deze hanger kunt u niet zelf voorzien van as, dat doen...

  € 159,00
 • Ashanger Hart BiColor met askamer en zirkonia. Deze ashanger van zilver is vervaardigd door edelsmid Ron Leurs. De inhoud van de Open askamer is zichtbaar aan de achterzijde. Deze askamer is geschikt voor een kleine hoeveelheid as of een haarplukje van uw dierbare. Het formaat van deze ashanger is 20 x 20 mm.

  € 299,00
 • Deze ring RS006 is vervaardigd door edelsmid Rob Leurs van See You gedenksieraden en leverbaar in edelstaal of zilver. Dit gedenksieraad heeft een kleine uitsnede aan de buitenzijde alwaar een beetje crematie as kan worden geplaatst. Hierdoor is de ring zichtbaar afgewerkt met een tastbare herinnering aan uw dierbare. Bij Gedenk Idee geen verzendkosten...

  € 155,00
 • Ashanger Vlinder met zirkonia. Een klein gedenksieraad gemaakt van RVS (edelstaal). Deze hanger is 26 mm [gemeten zonder het hangeroog]. Het vullen van deze ashanger is eenvoudig. Indien gewenst zijn wij u hiermee graag van dienst in onze showroom in Rotterdam. Het getoonde collier is optioneel leverbaar.

  € 39,95
 • Ashanger van Sterling zilver met zoetwaterparel. Deze ronde ashanger is voorzien van een zoetwaterparel Ø 3mm. Deze parel is naar keuze leverbaar in 4 kleuren. Optioneel is ook een grotere parel mogelijk, beschikbaar maten zijn: Ø 4 en 5mm. Bij Gedenk Idee geen verzendkosten bij levering op uw adres in Nederland.

  € 95,00
 • Ashanger Hart met Open of Gesloten askamer aan de achterzijde. Deze ashanger is vervaardigd van Sterling zilver en leverbaar in vier formaten bij Gedenk Idee: 11, 14, 17 en 20mm. In plaats van een beetje crematie-as is het ook mogelijk een stukje kledingstof of een plukje haar in het gedenksieraad aan te brengen.

  € 95,00
 • Design ashanger heeft een kleine askamer en een zirkonia steen. Deze ashanger is vervaardigd van Sterling zilver en leverbaar in twee formaten bij Gedenk Idee: 20 en 30mm. In plaats van een beetje crematie-as is het ook mogelijk een plukje haar in dit gedenksieraad aan te brengen. Indien gewenst zijn wij u hiermee graag van dienst. Levering inclusief...

  € 95,00
 • De ashanger Rond is vervaardigd van 14k geelgoud. De buiten diameter van dit gedenksieraad is 19mm. Het sieraad heeft een zogenaamde Gesloten askamer. De crematie-as is na het aanbrengen door de edelsmid niet meer zichtbaar. Naar keuze is een zoetwaterparel, deze is leverbaar in vier verschillende kleuren.

  € 555,00
 • Ashanger Hart vervaardigd van 14k geelgoud. Dit gedenksieraad is leverbaar in vier formaten bij Gedenk Idee met een doorsnede van 11, 14, 17 of 20mm. Het sieraad heeft naar keuze een Open of een Gesloten askamer en een afwerking naar keuze: mat of glanzend. De plaatsen van de crematie-as wordt vakkundig verzorgd door de edelsmid.

  € 280,00
 • Ashanger met Gesloten askamer en rechthoekige zirkonia steen. Bij deze ashanger zit het hangeroog aan de achterzijde van de ashanger. Het gedenksieraad is leverbaar in 2 formaten bij Gedenk Idee. U kunt dit sieraad niet zelf vullen, het toevoegen van de crematie-as wordt vakkundig verzorgd door de edelsmid.

  € 270,00
 • Een samenspel van glasblazer en edelsmid komt bijeen in een design ashanger van zilver en glas. De bol van glas is leverbaar in verschillende kleuren en 2 maten (8,5 of 10mm) waarbij de as wordt verwerkt in het glas door de glasblazer. Het collier gaat door het ophangoogje heen en kan vrij bewegen. De levertijd van dit gedenksieraad is ca. 5 weken na...

  € 250,00
 • Ashanger van zilver met asbuisje. Dit gedenksieraad meet 40x15mm en beschikt over een klein asbuisje. Het voorzien van een beetje crematie-as is een eenvoudige handeling, indien gewenst is Gedenk Idee u hiermee graag van dienst. Een mooi zilveren gedenksieraad + collier voor € 125,- inclusief PostNL verzendkosten (NL).

  € 125,00
Toont 1 - 15 van de 15 items