Showroom in Rotterdam
Gratis parkeren
Ashangers Sterling zilver

Gedenksieraden in Sterling zilver met askamer.

Mooie en betaalbare ashangers van Sterling zilver vervaardigd. Deze zilveren ashangers zijn deels eenvoudig zelf te voorzien van een kleine hoeveelheid crematie-as. Er zijn ook ashangers waarbij de crematie-as wordt aangebracht door de edelsmid. Na het aanbrengen is de crematie-as niet meer zichtbaar en verborgen in het gedenksieraad en voor altijd verzegeld.


Ashangers Sterling zilver 

per pagina
Toont 1 - 24 van de 72 items
 • Ashanger van Sterling zilver met zoetwaterparel. Deze ronde ashanger is voorzien van een zoetwaterparel Ø 3mm. Deze parel is naar keuze leverbaar in 4 kleuren. Optioneel is ook een grotere parel mogelijk, beschikbaar maten zijn: Ø 4 en 5mm. Bij Gedenk Idee geen verzendkosten bij levering op uw adres in Nederland.

  € 105,00
 • Ashanger Ster van Sterling zilver. Deze zilveren ashanger is leverbaar in drie formaten bij Gedenk Idee (14, 17 en 20mm). Het gedenksieraad is aan de voor- en achterzijde bol gevormd, het collier (maximale dikte van 1.5mm) loopt door de hanger heen. Bij Gedenk Idee geen verzendkosten bij levering op uw adres in Nederland.

  € 130,00
 • Ashanger Rond met Open of Gesloten askamer aan de achterzijde. Deze ashanger is vervaardigd van Sterling zilver en leverbaar in drie formaten bij Gedenk Idee: 14, 17 en 20mm. In plaats van een beetje crematie-as is het ook mogelijk een stukje kledingstof of een plukje haar in dit gedenksieraad aan te brengen.

  € 100,00
 • Ashanger Rond met Open of Gesloten askamer aan de achterzijde. Deze ashanger is vervaardigd van Sterling zilver en leverbaar in drie formaten bij Gedenk Idee: 14, 17 en 20mm. In plaats van een beetje crematie-as is het ook mogelijk een stukje kledingstof of een plukje haar in de hanger aan te brengen. Optioneel is een extra grote parel, ze zijn elk...

  € 135,00
 • Ashanger Hart met Open of Gesloten askamer aan de achterzijde. Deze ashanger is vervaardigd van Sterling zilver en leverbaar in vier formaten bij Gedenk Idee: 11, 14, 17 en 20mm. In plaats van een beetje crematie-as is het ook mogelijk een stukje kledingstof of een plukje haar in het gedenksieraad aan te brengen.

  € 99,00
 • Ashanger Hart met zirkonia en een Open of Gesloten askamer aan de achterzijde. Deze ashanger is vervaardigd van Sterling zilver en leverbaar in vier formaten bij Gedenk Idee: 11, 14, 17 en 20mm. In plaats van een beetje crematie-as is het ook mogelijk een stukje kledingstof of een plukje haar in de hanger aan te brengen. Geen verzendkosten bij levering op...

  € 120,00
 • Ashanger Rechthoek met Gesloten askamer. Deze ashanger is vervaardigd van Sterling zilver en enkel leverbaar in 1 formaat bij Gedenk Idee. In plaats van een beetje crematie-as is het ook mogelijk een stukje kledingstof of een plukje haar in de hanger aan te brengen. De afwerking is naar uw voorkeur: mat of glanzend. Geen verzendkosten bij levering op uw...

  € 130,00
 • Ashanger met Gesloten askamer en edelsteen. Deze ashanger is vervaardigd van Sterling zilver met zirkonia. De ashanger is leverbaar in drie variaties bij Gedenk Idee. In plaats van een beetje crematie-as is het ook mogelijk een stukje kledingstof of een plukje haar in de hanger aan te brengen. De afwerking is naaR keuze: mat of glanzend. Geen...

  € 150,00
 • Ashanger met Gesloten askamer en zoetwaterparel. Deze ashanger is vervaardigd van Sterling zilver en voorzien van een zoetwaterparel. De hanger is leverbaar in verschillende variaties bij Gedenk Idee. In plaats van een beetje crematie-as is het ook mogelijk een stukje kledingstof of een plukje haar in de hanger aan te brengen. Geen verzendkosten bij...

  € 160,00
 • Ashanger Hart met 6 zirkonia stenen. Deze ashanger is vervaardigd van Sterling zilver. Het formaat van deze Hart hanger is 18,5mm. De zirkonia stenen zijn gezet in hars. Bij dit gedenksieraad hanger kunt u eenvoudig een beetje crematie-as aanbrengen via de vulopening (ophangoog) aan de bovenzijde. Geen verzendkosten bij levering op uw adres in Nederland.

  € 110,00
 • Ashanger Open Hart. Deze ashanger is vervaardigd van Sterling zilver. Het formaat van deze Hart hanger is 25 mm. Bij deze hanger kunt u eenvoudig een beetje crematie-as aanbrengen via de vulopening (ophangoog) aan de bovenzijde. Verzendkosten vanaf Euro 3,95 bij levering op uw adres in Nederland.

  € 90,00
 • Ashanger Hart met afbeelding van een roos. Deze ashanger is vervaardigd van Sterling zilver. Het formaat van deze Hart hanger is 25mm. Bij dit gedenksieraad kunt u eenvoudig een beetje crematie-as aanbrengen via de vulopening (ophangoog) aan de bovenzijde. Indien gewenst zijn wij u graag van dienst met het vullen van dit zilveren gedenksieraad.

  € 99,00
 • Ashanger Schelp. Deze ashanger is vervaardigd van Sterling zilver. Het formaat van het schelpje is 22,5mm. Bij deze hanger kunt u eenvoudig een beetje crematie-as aanbrengen via de vulopening (ophangoog) aan de bovenzijde. Indien gewenst zijn wij u graag van dienst met het vullen van dit gedenksieraad bij uw bezoek aan onze showroom in Rotterdam.

  € 99,00
 • Ashanger Flesje. Deze ashanger is vervaardigd van Sterling zilver. Het formaat van deze fles ashanger is 23 mm. Bij dit gedenksieraad kunt u eenvoudig zelf een beetje crematie-as aanbrengen via de vulopening (ophangoog) aan de bovenzijde. Indien gewenst zijn wij u graag van dienst met het vullen van dit gedenksieraad bij uw bezoek aan onze showroom in...

  € 99,00
 • Ashanger Knuffelbeer. Deze ashanger is vervaardigd van Sterling zilver. Het formaat van het gedenksieraad is 25mm. Bij dit gedenksieraad kunt u eenvoudig een beetje crematie-as aanbrengen via de vulopening (ophangoog) aan de bovenzijde. Indien gewenst zijn wij u hiermee graag van dienst bij uw bezoek aan onze showroom in Rotterdam.

  € 99,00
 • Ashanger Rechthoek met Gesloten askamer en 3 zirkonia stenen. Deze ashanger is vervaardigd van Sterling zilver en leverbaar in drie formaten bij Gedenk Idee: 15, 20 en 25mm. In plaats van een beetje crematie-as is het ook mogelijk een stukje kledingstof of een plukje haar in de hanger aan te brengen. Geen verzendkosten bij levering op uw adres in Nederland.

  € 115,00
 • Design ashanger heeft een kleine askamer en een zirkonia steen. Deze ashanger is vervaardigd van Sterling zilver en leverbaar in twee formaten bij Gedenk Idee: 20 en 30mm. In plaats van een beetje crematie-as is het ook mogelijk een plukje haar in dit gedenksieraad aan te brengen. Indien gewenst zijn wij u hiermee graag van dienst. Levering inclusief...

  € 105,00
 • Ashanger Kruis met zirkonia. Deze ashanger is vervaardigd van Sterling zilver. Het formaat van dit gedenksieraad is 23mm. Bij deze hanger kunt u eenvoudig zelf een beetje crematie-as aanbrengen via de vulopening. Het collier loopt door het sieraad heen en geeft daarbij extra zekerheid. Geen verzendkosten bij levering op uw adres in Nederland.

  € 110,00
 • Ronde ashanger met Gesloten askamer. Deze ashanger is vervaardigd van Sterling zilver en heeft 3 zirkonia stenen. De buiten-diameter is 19mm, de binnen-diameter 10mm. In plaats van een beetje crematie-as is het ook mogelijk een stukje kledingstof of een plukje haar in de hanger aan te brengen. Geen verzendkosten bij levering op uw adres in Nederland.

  € 120,00
 • Ashanger flesje. Een mooi en klein gedenksieraad gemaakt van Sterling zilver. Het formaat van deze ashanger is 42x7mm. Het vullen van deze ashanger is eenvoudig, indien gewenst zijn wij u hiermee graag van dienst in onze showroom in Rotterdam. De levering is inclusief een eenvoudig spangcolllier (45cm).

  € 99,00
 • Ashanger Hart met open askamer, een mooi gedenksieraad van Sterling zilver waarbij de crematie-as zichtbaar is door een glazen venster. De levering is inclusief een collier van 45cm lengte. Een mooi gedenksieraad met Franco levering op uw huisadres in Nederland.

  € 199,00
 • Ashanger Rond met open askamer, een mooi gedenksieraad van Sterling zilver waarbij de crematie-as zichtbaar is door een glazen venster. De levering is inclusief een collier van 45cm lengte. Een mooi gedenksieraad met Franco levering op uw adres in Nederland.

  € 199,00
 • Ashanger Rond met askamer van glas met rondom zirkonia stenen, een mooi gedenksieraad van Sterling zilver waarbij de crematie-as zichtbaar is door een glazen venster voor u en anderen. De levering is inclusief een collier van 45cm lengte. Een mooi gedenksieraad met Franco levering op uw huisadres in Nederland.

  € 215,00
 • Ashanger Buis met askamer van glas, een mooi gedenksieraad van Sterling zilver met een glazen cylinder. De crematie-as is zichtbaar bij het dragen van dit gedenksieraad voor u en anderen. De levering is inclusief een collier van 45cm lengte. Een mooi gedenksieraad met Franco levering op uw huisadres in Nederland.

  € 105,00
Toont 1 - 24 van de 72 items