Showroom in Rotterdam
Gratis parkeren
Ashangers van 14k geelgoud

Gedenksieraden in 14k goud met askamer.

Mooie en betaalbare ashangers van 14karaat goud vervaardigd. Deze gouden ashangers zijn deels eenvoudig zelf te voorzien van een kleine hoeveelheid crematie-as. Er zijn ook ashangers waarbij de crematie-as wordt aangebracht door de edelsmid. Na het aanbrengen is de crematie-as niet meer zichtbaar en verborgen in het gedenksieraad en voor altijd verzegeld.


Ashangers van 14k geelgoud 

Toont 1 - 11 van de 11 items
 • Ashanger Ster vervaardigd van 14k geelgoud. Dit gedenksieraad is leverbaar in drie formaten bij Gedenk Idee met een doorsnede van 14, 17 of 20mm. De voor- en achterzijde zijn bol gevormd, hierbij loopt het collier door het sieraad heen. Het plaatsen van de crematie-as in deze Ster ashanger wordt vakkundig verzorgd door de edelsmid.

  € 460,00
 • Ashanger Hart vervaardigd van 14k geelgoud. Dit gedenksieraad is leverbaar in vier formaten bij Gedenk Idee met een doorsnede van 11, 14, 17 of 20mm. Het sieraad heeft naar keuze een Open of een Gesloten askamer en een afwerking naar keuze: mat of glanzend. De plaatsen van de crematie-as wordt vakkundig verzorgd door de edelsmid.

  € 280,00
 • Ashanger Hart vervaardigd van 14k geelgoud. Dit gedenksieraad is leverbaar in vier formaten bij Gedenk Idee met een doorsnede van 11, 14, 17 of 20mm. Het sieraad heeft naar keuze een Open of een Gesloten askamer en een afwerking mat of glanzend. Als extra heeft dit gedenksieraad de keuze van een edelsteen.

  € 300,00
 • Ashanger Rond vervaardigd van 14k geelgoud. Dit gedenksieraad is leverbaar in drie formaten bij Gedenk Idee met een doorsnede van 14, 17 of 20mm. Het sieraad heeft naar keuze een Open of een Gesloten askamer en een afwerking mat of glanzend.

  € 330,00
 • Ashanger Rond vervaardigd van 14k geelgoud. Dit gedenksieraad is leverbaar in drie formaten bij Gedenk Idee (diameter 14, 17 of 20mm). Het sieraad heeft naar keuze een Open of een Gesloten askamer en een afwerking mat of glanzend. Deze ashanger heeft een zoetwaterparel aan de voorzijde, deze parel is leverbaar in 4 verschillende kleuren en 3 diameters.

  € 360,00
 • De ashanger Rond is vervaardigd van 14k geelgoud. De buiten diameter van dit gedenksieraad is 19mm. Het sieraad heeft een zogenaamde Gesloten askamer. De crematie-as is na het aanbrengen door de edelsmid niet meer zichtbaar. Naar keuze is een zoetwaterparel, deze is leverbaar in vier verschillende kleuren.

  € 555,00
 • De ashanger Rechthoek is vervaardigd van 14k geelgoud. De gedenksieraad is leverbaar in drie verschillende formaten bij Gedenk Idee (15, 20 en 25 mm). Het sieraad heeft een zogenaamde Gesloten askamer. De as is na het aanbrengen door de edelsmid niet meer zichtbaar. Bij dit sieraad loopt het collier door de hanger heen. 

  € 635,00
 • De ashanger Rechthoek met edelsteen is vervaardigd van 14k geelgoud. De gedenksieraad is leverbaar in drie verschillende formaten bij Gedenk Idee. Het sieraad heeft een zogenaamde Gesloten askamer. De as is na het aanbrengen door de edelsmid niet meer zichtbaar. Bij dit gedenksieraad loopt het collier door de hanger heen. Als decoratie is een keuze voor...

  € 655,00
 • De ashanger Rechthoek is vervaardigd van 14k geelgoud. Dit gedenksieraad is leverbaar in drie formaten bij Gedenk Idee (15, 20 of 25 mm). Het sieraad is bol gevormd en heeft een Gesloten askamer. Deze ashanger heeft een zoetwaterparel aan de voorzijde, deze parel leverbaar in 4 verschillende kleuren en 3 diameters. Het (optionele) collier loopt door het...

  € 665,00
 • Ashanger met Gesloten askamer en rechthoekige zirkonia steen. Bij deze ashanger zit het hangeroog aan de achterzijde van de ashanger. Het gedenksieraad is leverbaar in 2 formaten bij Gedenk Idee. U kunt dit sieraad niet zelf vullen, het toevoegen van de crematie-as wordt vakkundig verzorgd door de edelsmid.

  € 270,00
 • Rechthoekige ashanger met Gesloten askamer met 3 pave gezette stenen. Bij deze ashanger gaat het collier door de hanger heen. Het gouden gedenksieraad is leverbaar in 3 formaten bij Gedenk Idee. U kunt dit sieraad niet zelf vullen, het toevoegen van de as wordt vakkundig verzorgd door de edelsmid.

  € 290,00
Toont 1 - 11 van de 11 items