Showroom in Rotterdam
Gratis parkeren
Ashangers van edelstaal

Gedenksieraden en ashangers van hoogwaardig edelstaal.

Mooie en voordelige ashangers van edelstaal vervaardigd. Deze ashangers zijn eenvoudig zelf te voorzien van een kleine hoeveelheid crematie-as, indien gewenst zijn wij u hiermee graag van dienst bij uw bezoek aan onze uitvaartwinkel in Rotterdam.

Ashangers van edelstaal 

per pagina
Toont 1 - 24 van de 78 items
 • Een symbolische ashanger van chirurgisch edelstaal. Ons nieuwe gedenksieraad Geloof, Hoop en Liefde is kwalitatief een zeer hoogwaardige ashanger van pure kwaliteit. Het hartje heeft een kleine askamer met vuldop-opening. Deze hanger is eenvoudig te voorzien van een kleine hoeveelheid as. Een bijpassend schakelcollier (zie foto) is optioneel leverbaar...

  € 39,95
 • Een ashanger van chirurgisch edelstaal met 5x zirkonia. Dit gedenksieraad kent een strak design en is zilverkleurig, een hoogwaardige ashanger van pure kwaliteit. Het sieraad heeft een kleine askamer met schroefdop-opening aan de achterzijde en is eenvoudig te voorzien van kleine hoeveelheid crematie-as. Een bijpassend slangcollier is optioneel leverbaar...

  € 29,95
 • Hart ashanger van chirurgisch edelstaal met goudrand en zirkonia. Heel mooi vervaardigd met een 18k gouden rand. Dit gedenksieraad is zilverkleurig en rondom netjes afgewerkt. Het gedenksieraad heeft een kleine askamer met schroefdop-opening en is eenvoudig te voorzien van kleine hoeveelheid crematie-as. Een bijpassend schakelcollier is optioneel...

  € 29,95
 • Nieuw in onze Memoriam collectie: Ashanger Dolfijn.Dit assieraad is 20 mm hoog en max. 25 mm breed. De ashanger wordt geleverd inclusief een collier met een lengte van 50cm. Dit balletjes collier heeft een oog-sluiting. Verzendkosten met PostNL vanaf € 3,95 bij levering op uw adres in Nederland.

  € 20,00
 • Nieuw in onze Memoriam collectie: Ashanger Vlinder.Dit assieraad is 15mm hoog en 35mm breed. De ashanger wordt geleverd inclusief een collier met een lengte van 50cm. Dit balletjes collier heeft een oog-sluiting. Verzendkosten met PostNL vanaf € 3,95 bij levering op uw adres in Nederland.

  € 20,00
 • Nieuw in onze Memoriam collectie: Ashanger Hart.Dit assieraad is 20mm hoog en 20mm breed. De ashanger wordt geleverd inclusief een collier met een lengte van 50cm. Dit balletjes collier heeft een oog-sluiting. Verzendkosten vanaf € 3,95 bij levering in NL

  € 20,00
 • Ashanger Hart met zirkonia stenen. Dit assieraad is 17mm hoog en 17mm breed en glanzend afgewerkt. De ashanger wordt geleverd inclusief een collier met een lengte van 50cm. Dit balletjes collier heeft een oog-sluiting. Levering op uw adres met PostNL in Nederland voor maar € 23,95

  € 20,00
 • Ashanger Hart. Een klein gedenksieraad gemaakt van RVS (edelstaal). Deze hanger is 28x20 mm [gemeten zonder het hangeroog]. Het vullen van deze ashanger is eenvoudig. Indien gewenst zijn wij u hiermee graag van dienst in onze showroom in Rotterdam. Het getoonde collier is optioneel leverbaar. Let op, laatste exemplaren.

  € 34,95
 • Ashanger Hart. Een klein gedenksieraad gemaakt van RVS (edelstaal) met 5 witte zirkonia stenen. Deze hanger is 18,5x17x6 mm [gemeten zonder het hangeroog]. Het vullen van deze ashanger is eenvoudig. Indien gewenst zijn wij u hiermee graag van dienst in onze showroom in Rotterdam. Het getoonde collier is optioneel leverbaar.

  € 32,95
 • Ashanger Hart. Een klein gedenksieraad gemaakt van RVS (edelstaal) met drie witte voetjes in emaille. Deze hanger is 28x28 mm [gemeten zonder het hangeroog]. Het vullen van deze ashanger is eenvoudig. Indien gewenst zijn wij u hiermee graag van dienst in onze showroom in Rotterdam. Het getoonde collier is optioneel leverbaar.

  € 40,00
 • Ashanger Cylinder. Een klein gedenksieraad gemaakt van RVS (edelstaal). De lengte van deze hanger is 35 mm. Het vullen van deze ashanger Cylinder is eenvoudig. De bovenzijde met ophangoog is eenvoudig los te schroeven. Indien gewenst zijn wij u hiermee graag van dienst in onze showroom in Rotterdam. Het getoonde collier is optioneel leverbaar.

  € 35,00
 • Ashanger cylinder. Een klein gedenksieraad gemaakt van RVS (edelstaal). Deze hanger is 39x10 mm. Het vullen van deze ashanger met drie zwarte banden is eenvoudig. Indien gewenst zijn wij u hiermee graag van dienst in onze showroom in Oosterland, Zeeland. Het getoonde collier is optioneel leverbaar.

  € 40,00
 • Ashanger Flesje van edelstaal vervaardigd. Dit gedenksieraad meet 23mm en beschikt over een schroefdopsluiting aan de bovenzijde tevens het ophangoog. Het voorzien van een beetje crematie-as is een eenvoudige handeling, indien gewenst is Gedenk Idee u hiermee graag van dienst. U kunt hiervoor langskomen in onze uitvaartwinkel in Rotterdam op het...

  € 40,00
 • Ashanger Flesje van edelstaal vervaardigd. Dit gedenksieraad meet 24mm en beschikt over een schroefdopsluiting aan de bovenzijde tevens het ophangoog. Het voorzien van een beetje crematie-as is een eenvoudige handeling, indien gewenst is Gedenk Idee u hiermee graag van dienst. U kunt hiervoor langskomen in onze uitvaartwinkel in Rotterdam op het...

  € 32,95
 • Ashanger Klaver van edelstaal vervaardigd. Het formaat van deze ashanger is 19 mm. Bij deze hanger kunt u eenvoudig zelf een beetje as aanbrengen via de vulopening. De achterzijde is geschikt voor het aanbrengen van een kleine gravering, bijvoorbeeld een datum met initialen.

  € 35,00
 • Ashanger Vlinder van edelstaal vervaardigd. Het formaat van deze ashanger is 24 mm. Bij deze hanger kunt u eenvoudig zelf een beetje as aanbrengen via de vulopening. De achterzijde is geschikt voor het aanbrengen van een kleine gravering, bijvoorbeeld een datum met initialen.

  € 40,00
 • Ashanger Kruis met zirkonia. Deze ashanger is vervaardigd van edelstaal. Het formaat van deze ashanger is 23 mm. Bij deze hanger kunt u eenvoudig zelf een beetje as aanbrengen via de vulopening. Indien gewenst is Gedenk Idee u hiermee graag van dienst.

  € 50,00
 • Ashanger Vlinder met zirkonia. Een klein gedenksieraad gemaakt van RVS (edelstaal). Deze hanger is 26 mm [gemeten zonder het hangeroog]. Het vullen van deze ashanger is eenvoudig. Indien gewenst zijn wij u hiermee graag van dienst in onze showroom in Rotterdam. Het getoonde collier is optioneel leverbaar.

  € 39,95
 • Ashanger Butterfly. Een klein gedenksieraad gemaakt van RVS (edelstaal). het formaat van deze ashanger is 25 x 20 mm. Het vullen van deze ashanger is eenvoudig. Indien gewenst zijn wij u hiermee graag van dienst in onze showroom in Rotterdam. Het getoonde collier is optioneel leverbaar.

  € 29,95
 • Ashanger cylinder. Een klein gedenksieraad gemaakt van RVS (edelstaal). Deze hanger is 27 mm [gemeten zonder het hangeroog]. Het vullen van deze ashanger met blauwe band is eenvoudig. Indien gewenst zijn wij u hiermee graag van dienst in onze showroom in Rotterdam. Het getoonde collier is optioneel leverbaar.

  € 34,95
 • Ashanger cylinder. Een klein gedenksieraad gemaakt van RVS (edelstaal). Deze hanger is 27 mm [gemeten zonder het hangeroog]. Het vullen van deze ashanger met zwarte band is eenvoudig. Indien gewenst zijn wij u hiermee graag van dienst in onze showroom in Rotterdam. Het getoonde collier is optioneel leverbaar.

  € 34,95
 • Ashanger Vlinder. Een kleine hanger gemaakt van RVS (edelstaal). Deze hanger meet 24x24x7,5 mm [gemeten zonder hangeroog]. Het vullen van deze ashanger is eenvoudig. Indien gewenst zijn wij u hiermee graag van dienst in onze showroom te Rotterdam. Levering is inclusief een Slangen collier.

  € 34,95
 • De ashanger Traan is zilverkleurig, een prachtige symbolische vorm van deze fraaie hanger waarbij u zich altijd extra verbonden voelt met uw dierbare. Het gedenksieraad is uitgevoerd in 316L hoogwaardige edelstaal. De ashanger traan heeft de originele kleur edelstaal, dus deze kleur heeft de gehele ashanger en elke onderlaag hiervan. Optioneel is een...

  € 24,95
 • De ashanger Ster is zilverkleurig, een prachtige symbolische vorm van deze fraaie hanger waarbij u zich altijd extra verbonden voelt met uw dierbare. Het gedenksieraad is uitgevoerd in 316L hoogwaardige edelstaal. De Ster ashanger heeft de originele kleur edelstaal, dus deze kleur heeft de gehele ashanger en elke onderlaag hiervan. Optioneel is een...

  € 17,95
Toont 1 - 24 van de 78 items