Showroom in Rotterdam
Gratis parkeren
Bedels Atlantis Memorials

Bedels van Atlantis Memorials in zilver met kleine askamer.

Bedels Pandora style van Atlantis Memorials, deze zijn vervaardigd van Sterling zilver en hebben elk een kleine askamer voor een symbolische hoeveelheid crematie-as. Bij enkele exemplaren is het plaatsen van een vingerafdruk mogelijk.
vingerafdruksieraad Atlantisvingerafdruksieraad Atlantisvingerafdruksieraad Atlantisvingerafdruksieraad Atlantisvingerafdruksieraad Atlantis

Bedels Atlantis Memorials 

Toont 1 - 9 van de 9 items
 • Bedel met holle ruimte voor een symbolische hoeveelheid crematie-as. De bedel MB001 is van Sterling zilver vervaardigd door edelsmid Atlantis Memorials, het formaat is 15x15x9mm. Optioneel is leverbaar een bijpassend snake-model armband leverbaar in verschillende polsmaten. De levering is inclusief verzendkosten met PostNL op uw adres in Nederland.

  € 119,00
 • Bedel met holle ruimte voor een symbolische hoeveelheid crematie-as. De bedel MB002 is vervaardigd van Sterling zilver door edelsmid Atlantis Memorials, het formaat is 14x14x10mm. Optioneel leverbaar is een bijpassende Snake-model armband, deze is beschikbaar in de lengte maten 17, 18, 19 en 20cm. De Levering van dit gedenksieraad is inclusief...

  € 115,00
 • Bedel met holle ruimte voor een symbolische hoeveelheid crematie-as. De bedel MB003 is vervaardigd door edelsmid Atlantis Memorials met formaat 15x15x7mm. De askamer is afgesloten met een klein schroefje. Deze bedel kan ook gecombineerd worden met een vingerafdruk van uw dierbare. Optioneel leverbaar is een bijpassend Snake-model armband.

  € 99,00
 • Bedel met holle ruimte voor een symbolische hoeveelheid crematie-as. De bedel MB004 is vervaardigd door edelsmid Atlantis Memorials met formaat 14x13x7mm. De askamer is afgesloten met een klein schroefje. Deze bedel kan ook gegraveerd worden van een vingerafdruk van uw dierbare. Optioneel leverbaar is een bijpassend Snake-model armband.

  € 99,00
 • Bedel met holle ruimte voor een symbolische hoeveelheid crematie-as. De bedel MB005 is vervaardigd door edelsmid Atlantis Memorials met formaat 16x10x7mm. De askamer is afgesloten met een klein schroefje. Deze bedel kan ook gecombineerd worden met een vingerafdruk van uw dierbare. Optioneel leverbaar is een bijpassend Snake-model armband.

  € 95,00
 • Bedel met holle ruimte voor een symbolische hoeveelheid crematie-as. De bedel MB006 is vervaardigd door edelsmid Atlantis Memorials met formaat 17x14x7mm. De askamer van het kruisje is afgesloten met een klein schroefje. Deze bedel kan ook gecombineerd worden met een vingerafdruk van uw dierbare. Optioneel leverbaar is een bijpassende Snake-model armband.

  € 119,00
 • Bead met holle ruimte voor een symbolische hoeveelheid as. De bedel MB007 is van Sterling zilver vervaardigd door edelsmid Atlantis Memorials met formaat 14x14x9mm. Optioneel is leverbaar een bijpassende Snake-model armband beschikbaar in de lengte maten 17, 18, 19 of 20cm. De levering is inclusief verzendkosten met PostNL op uw adres in Nederland.

  € 119,00
 • Bedel met holle ruimte voor een symbolische hoeveelheid crematie-as. De bedel MB008 is van Sterling zilver vervaardigd door edelsmid Atlantis Memorials met formaat 13x13x11mm. Optioneel is leverbaar een bijpassend Snake-model armband beschikbaar in de lengte maten 17, 18, 19 of 20cm. De levering is inclusief verzendkosten met PostNL op uw adres in Nederland.

  € 129,00
 • Bedel met holle ruimte voor een symbolische hoeveelheid crematie-as. De bedel is vervaardigd door edelsmid Atlantis Memorials met formaat 14x14x8mm. De askamer van het kruisje is afgesloten met een klein schroefje. Deze bedel kan ook gecombineerd worden met een vingerafdruk van uw dierbare. Optioneel leverbaar is een bijpassend Snake-model armband.

  € 119,00
Toont 1 - 9 van de 9 items