Showroom in Rotterdam
Gratis parkeren
Kettingen en colliers

Gourmet- en Slangenketting van zilver voor betaalbare prijzen.

Bij een mooie ashanger past ook een mooi collier. Veel voorkomend zijn Gourmet- en Slangcolliers van zilver. Onderstaande colliers zijn gemaakt van Sterling zilver. Dat is een mooie aanduiding voor een zuiverheid van 92,5% zilver met een kleine toevoeging van andere metalen zoals koper en messing. Puur zilver is een te zacht materiaal om te verwerken bij sieraden. U herkent een sieraad gemaakt van Sterling zilver aan een stempel met opdruk 925. De lengte van het collier wordt bepaald door het draagcomfort. Voor dames, heren en kinderen is dat elk verschillend. Met een touwtje kunt u al heel redelijk een goede lengte inschatten. Veel colliers uit onze collectie hebben een vaste en veelgebruikte lengtemaat zoals 40, 42, 45 of 50cm , maar ook voor afwijkende lengtematen zijn wij u graag van dienst. De dikte van het collier is belangrijk voor het ophangoog van het gedenksieraad, dit is vaak minder dan 3mm, onze collectie Gourmet- en Slangcolliers is hierop afgestemd.

Kettingen en colliers 

Toont 1 - 6 van de 6 items
 • Slangenketting met karabijnhaak van Sterling zilver. Dit mooie en massief zilveren collier heeft een dikte van 1,2mm en is leverbaar in verschillende lengtes. De afwerking is hoogglans en het sieraad is nikkelvrij. Beschikbare lengtematen: 40, 42, 45 en 50cm  Ook voor afwijkende maten zijn wij u graag van dienst.

  € 19,50
 • Slangenketting met karabijnhaak van Sterling zilver. Dit mooie en massief zilveren collier heeft een dikte van 1,6mm en is leverbaar in verschillende lengtes. De afwerking is hoogglans en het sieraad is nikkelvrij. Beschikbare lengtematen: 40, 42, 45, 50 en 60cm  Ook voor afwijkende lengtematen zijn wij u graag van dienst.

  € 31,00
 • Slangenketting met karabijnhaak van Sterling zilver. Dit mooie zilveren collier heeft een dikte van 2mm en is leverbaar in verschillende lengtes. De afwerking is hoogglans en het sieraad is nikkelvrij. Beschikbare lengtematen: 42, 45 en 50cm  Ook voor afwijkende lengtematen zijn wij u graag van dienst.

  € 24,00
 • Gourmetketting met karabijnhaak van Sterling zilver. Dit mooie en massief zilveren collier heeft een dikte van 1,5mm en is leverbaar in verschillende lengtes. De afwerking is hoogglans en het sieraad is nikkelvrij en gerhodineerd. Beschikbare lengtematen: 42, 45, 50, 60 en 70cm  Ook voor afwijkende lengtematen zijn wij u graag van dienst.

  € 13,75
 • Gourmetketting met karabijnhaak van Sterling zilver. Dit mooie en massief zilveren collier heeft een dikte van 2mm en is leverbaar in verschillende lengtes. De afwerking is hoogglans en het sieraad is nikkelvrij en gerhodineerd. Beschikbare lengtematen: 42, 45, 50, 60 en 70cm  Ook voor afwijkende lengtematen zijn wij u graag van dienst.

  € 17,25
 • Gourmetketting met karabijnhaak van Sterling zilver. Dit mooie en massief zilveren collier heeft een dikte van 2,4mm en is leverbaar in verschillende lengtes. De afwerking is hoogglans en het sieraad is nikkelvrij en gerhodineerd. Beschikbare lengtematen: 42, 45, 50, 60 en 70cm  Ook voor afwijkende lengtematen zijn wij u graag van dienst.

  € 23,50
Toont 1 - 6 van de 6 items