Showroom in Rotterdam
Gratis parkeren
Bio en Eco urnen van karton, zand of zout

Biologische urnen en ecologische urnen zijn een bewuste keuze.

Biologische urnen en ecologicshe urnen zijn vervaardigd van natuurlijke materialen zoals zand, zout, karton, papier en plantenvezels. Wij hebben de biologische urnen onderverdeeld in diverse categorieën, zoals Vaas model urnen, de collectie van zand en zout en de stooikokers en urn enveloppen.

Het grote voordeel van biologische urnen is dat er geen nadelige belasting is bij het plaatsen van de urnen in de aarde of in het water. Dit komt omdat de biologische urnen zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Het materiaal lost geheel op door toedoen van micro-organismen, daarna komt de crematie-as vrij en wordt deze geheel opgenomen door de natuur. 

Maak een bewuste keuze en kies voor de natuurlijk met deze biologische urnen en ecologische urnen. Deze biologische urnen zijn afbreekbaar in tegenstelling tot de normale urnen, ongeacht of u nu voor de schildpad of voor de envelop kiest. 

Heeft u vragen over ons assortiment van biologische urnen? Neem dan gerust contact op of kom bij ons langs in de winkel.

categorieOp categorie geselecteerd

Bio en Eco urnen van karton, zand of zout 

Toont 1 - 12 van de 12 items
 • De Eco urn envelop Aqua Blue is voor 100% vervaardigd van papier en 100% biologisch afbreekbaar. De envelop is leverbaar in twee formaten bij Gedenk Idee in Rotterdam en geschikt voor verstrooiing op het water. De as wordt geplaatst in een water oplosbare zak welke in de Journey wordt geschoven. 

  € 45,00
 • De Eco envelop Earth is voor 100% vervaardigd van papier en 100% biologisch afbreekbaar. De envelop is leverbaar in twee formaten bij Gedenk Idee in Rotterdam en geschikt voor verstrooiing op het water. De as wordt geplaatst in een water oplosbare zak welke in de Journey wordt geschoven. 

  € 45,00
 • De biologische envelop urn Navy Blue is voor 100% vervaardigd van papier en 100% biologisch afbreekbaar. De envelop is leverbaar in twee formaten bij Gedenk Idee in Rotterdam en geschikt voor verstrooiing op het water. De as wordt geplaatst in een water oplosbare zak welke in de Journey wordt geschoven. 

  € 45,00
 • De biologische envelop urn Parel Roos is voor 100% vervaardigd van papier en 100% biologisch afbreekbaar. De envelop is leverbaar in twee formaten bij Gedenk Idee in Rotterdam en geschikt voor verstrooiing op het water. De as wordt geplaatst in een water oplosbare zak welke in de Journey wordt geschoven. 

  € 45,00
 • De biologische envelop urn Aqua Roos is voor 100% vervaardigd van papier en 100% biologisch afbreekbaar. De envelop is leverbaar in twee formaten bij Gedenk Idee in Rotterdam en geschikt voor verstrooiing op het water. De as wordt geplaatst in een water oplosbare zak welke in de Journey wordt geschoven. 

  € 45,00
 • Deze schildpad is met de hand vervaardigd vervaardigd van gerecycled en biologisch afbreekbaar papier. De urn is leverbaar in 2 formaten bij Gedenk Idee in Rotterdam. In het lichaam past een hoeveelheid crematie-as welke vrijkomt zodra de urn langzaam oplost in het water. De schildpad is bruin van kleur.

  € 70,00
 • Design urn handgemaakt van Berkenhout. Een exclusieve urn van hout vervaardigd waarbij de crematie-as en de urn worden toevertrouwd aan de natuur in de aarde. De vervaltijd is mede afhankelijk van de lokale grond alwaar de urn geplaatst wordt. De urn wordt afgesloten met een deksel aan de bovenzijde. Levering op uw adres in Nederland inclusief verzending...

  € 260,00
 • Design urn handgemaakt van kurk en mos. Een exclusieve urn met de hand gemaakt waarbij de crematie-as en de urn samen worden toevertrouwd aan de natuur in de aarde. De vervaltijd is mede afhankelijk van de lokale grond alwaar de urn geplaatst wordt. De urn wordt afgesloten met een deksel aan de bovenzijde. Levering op uw adres in Nederland inclusief...

  € 265,00
 • De Biologische urn Anker is 100% afbreekbaar en gemaakt van karton. U kunt deze urn met de crematie-as plaatsen in de grond of in het water. De inhoud van deze handgemaakte eco urn is ongeveer 4 liter. Deze natuurvriendelijke Eco urn Anker is ca. 28 cm hoog. Levering op uw adres met postNL vanaf € 75,-

  € 75,00
 • De Biologisch urn Roos is vervaardigd van natuurlijke vezels. Na vervaardiging wordt door een kunstenaar een ontwerp handgeschilderd aangebracht op de urn. Hiervoor wordt milieuvriendelijke verf gebruikt op waterbasis. De urn met Roos heeft als basiskleur Rood en kan gedragen worden aan een koord. Levering op uw adres in Nederland inclusief PostNL voor €...

  € 310,00
 • De Biologisch urn Aronskelk is vervaardigd van natuurlijke vezels. Na vervaardiging wordt door een kunstenaar een ontwerp handgeschilderd aangebracht op de urn. Hiervoor wordt milieuvriendelijke verf gebruikt op waterbasis. De urn met Aronskelk heeft als basiskleur Wit (mat) en kan gedragen worden aan een koord. Levering op uw adres in Nederland inclusief...

  € 310,00
 • De Biologisch urn Zonnebloem is vervaardigd van natuurlijke vezels. Na vervaardiging wordt door een kunstenaar een ontwerp handgeschilderd aangebracht op de urn. Hiervoor wordt milieuvriendelijke verf gebruikt op waterbasis. De urn met Zonnebloem heeft als basiskleur Ivoor en kan gedragen worden aan een koord. Levering op uw adres in Nederland inclusief...

  € 310,00
Toont 1 - 12 van de 12 items