Showroom in Rotterdam
Gratis parkeren
Zee urnen

Urnen voor een asverstrooiing vanaf het water of de zee.

branding van de zee

Urnen voor een verstrooiing in en op het water zijn gemaakt van gemaakt van natuurlijke materialen. Voor een asverstrooiing wordt de inhoud bijeengehouden door een urn van natuurlijke materialen. Het materiaal voor de vervaardiging van de urn is bijvoorbeeld papier, karton, zand, zout, maismeel of andere materialen welke niet belastend zijn voor het milieu en welke oplosbaar zijn.


Zee urnen 

Toont 1 - 9 van de 9 items
 • De Biologische urn Anker is 100% afbreekbaar en gemaakt van karton. U kunt deze urn met de crematie-as plaatsen in de grond of in het water. De inhoud van deze handgemaakte eco urn is ongeveer 4 liter. Deze natuurvriendelijke Eco urn Anker is ca. 28 cm hoog. Levering op uw adres met postNL vanaf € 78,95

  € 75,00
 • De Biologische urn Ocean Blue is 100% afbreekbaar en gemaakt van karton. U kunt deze urn met de crematie-as plaatsen in de grond of in het water. De inhoud van deze handgemaakte eco urn is ongeveer 4 liter. Deze natuurvriendelijke Eco urn Ocean Blue is ca. 28 cm hoog met een doorsnede van 21 cm. Levering op uw adres met PostNL vanaf € 53,95

  € 50,00
 • De Biologische urn Royal Blue is 100% afbreekbaar en gemaakt van karton. U kunt deze urn met de crematie-as plaatsen in de grond of in het water. De inhoud van deze handgemaakte eco urn is ongeveer 4 liter. Deze natuurvriendelijke Bio urn Royal Blue is ca. 31,5 cm hoog met een doorsnede van 24 cm. Levering op uw adres met PostNL voor € 140,-

  € 145,00
 • De urn Oceanus is 100% biologisch afbreekbaar en gemaakt van zout. De inhoud van deze handgemaakte eco urn is ongeveer 3 liter. De urn is zeer geschikt voor plaatsing in het water, bijvoorbeeld nabij een strekdam of in de branding. De crematie-as wordt voorafgaand geplaatst in een speciale - in water oplosbare - zak. Levering inclusief PostNL in Nederland...

  € 139,00
 • Deze biologische urn NU is 100% biologisch afbreekbaar en speciaal ontwikkeld voor het verstrooien van de as op zee. De urn Nu is gemaakt van zout en andere natuurlijke materialen. De inhoud is ongeveer 3 liter. Geen verzendkosten bij Gedenk Idee bij levering op uw adres in Nederland.

  € 139,00
 • Deze biologische urn Samsara is 100 % biologisch afbreekbaar en gemaakt van zand en gebonden met plantaardige materialen. Deze urn is speciaal ontworpen om de as weer terug te brengen naar de natuur. De Samsara is geschikt voor plaatsing in het water en in de grond. Geen verzendkosten bij Gedenk Idee bij levering op uw adres in Nederland.

  € 139,00
 • Deze schelp is gemaakt van celluloise. De inhoud is ca. 6 liter met een formaat van 41x41x16cm. Deze eco urn is geschikt voor een asverstrooiing op het water waarbij de urn langzaam en statig zal wegzinken. Bij Gedenk Idee geen verzendkosten bij levering van deze schelp zee urn Aque op uw adres in Nederland.

  € 290,00
 • Deze schelp is gemaakt van celluloise. De inhoud is ca. 6 liter met een formaat van 41x41x16cm. Deze eco urn is geschikt voor een asverstrooiing op het water waarbij de urn langzaam en statig zal wegzinken. Bij Gedenk Idee geen verzendkosten bij levering van deze schelp zee urn Koraal op uw adres in Nederland.

  € 290,00
 • Deze schelp is gemaakt van celluloise. De inhoud is ca. 6 liter met een formaat van 41x41x16cm. Deze eco urn is geschikt voor een asverstrooiing op het water waarbij de urn langzaam en statig zal wegzinken. Bij Gedenk Idee geen verzendkosten bij levering van deze schelp zee urn Parel op uw adres in Nederland.

  € 290,00
Toont 1 - 9 van de 9 items