Showroom in Rotterdam
Gratis parkeren

Categorieën


Leo en Wouter van Gedenk Idee

Maak kennnis met ons assortiment in onze showroom in Rotterdam.
Een keuze maken voor een urn of gedenksieraad is niet eenvoudig. Gedenktekens worden gemaakt van uiteenlopende materialen zoals glas, hout, keramiek, marmer, messing en diverse edelmetalen. Wij kunnen ons voorstellen dat u goed geinformeerd wilt worden over ons ruime assortiment en de service welke wij u kunnen bieden. Hiervoor ontvangen u graag bij voorkeur op afspraak in onze showroom in Rotterdam.
As afhandeling
Heeft u een keuze gemaakt uit onze catalogus of op onze website, dan zijn wij u natuurlijk ook van dienst met de gehele asafhandeling.
Wij beschikken over de mogelijkheid om de gekozen urn of het assieraad te vullen met de crematie-as van uw dierbare. Het is vaak mogelijk dat u hierop kunt wachten met een kopje koffie, wij waarderen een afspraak zodat wij voor u alle tijd kunnen vrijmaken.
Wij waarderen een afspraak

Een afspraak voor uw bezoek aan onze showroom wordt gewaardeerd. U kunt eenvoudig telefonisch een afspraak maken.
Ons telefoonnummer is: +31(0)10 - 428 07 45. Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantoortijden van 09:00 tot 17:00 uur. Een bezoek op zaterdag is ook mogelijk, wij ontvangen u graag in onze showroom in Rotterdam. Wij zijn zaterdag aanwezig van 10:00 tot 14:00 uur.

Openingstijden showroom:
• Dinsdag: 09:30 tot 16:00 
• Donderdag: 09:30 tot 16:00
• Vrijdag: 09:30 tot 16:00
• Zaterdag: 10:00 tot 14:00
Uitvaartwinkel in Rotterdam
Gedenk Idee gevestigd aan de Van der Takstraat 70 (3071 LM) in Rotterdam. Onze uitvaartwinkel met showroom ligt op het Noordereiland, centraal gelegen tussen Noord en Zuid van Rotterdam. Wij zijn uitstekend bereikbaar via de Willemsbrug of de historische Koninginnebrug (naast de Hef). Het Noordereiland kent volledig gratis parkeren.
voordeur Gedenk Ideekantoor Gedenk Ideebuitenkant Gedenk Idee
winkel Gedenk Ideeuitvaartwinkel Gedenk Ideeuitvaartwinkel Gedenk Idee