Showroom in Rotterdam
Gratis parkeren

Categorieën

Uw bestelling bij Gedenk Idee geleverd door PostNL

Gedenk Idee rekent geen verzendkosten op uw bestelling bij uw bestelling vanaf € 75,- Natuurlijk kunt u ook langskomen om uw bestelling op te halen. U bent van harte welkom in onze uitvaartwinkel met vernieuwde showroom aan de Van den Abeelestraat 7 (4307 BM) Oosterland. Wij waarderen een afspraak zodat wij voor u alle tijd kunnen vrijmaken.

Bij Gedenk Idee worden alle orders met zorg en aandacht voor verzending verwerkt.
Wij zijn ons bewust van de emotionele waarde en gebruiken daarom uitsluitend professionele partners voor verzending.

 

Gedenk Idee maakt gebruik van professionele en betrouwbare partners voor de levering van onze kwetsbare en emotionele produkten. Deze worden met optimale zorg verpakt voor een correcte verzending naar uw adres in Nederland of België. Hierbij is elke zending verzekerd voor transportschade. Wij factureren een kleine bijdrage afhankelijk van het orderbedrag.

nl-vlag.png   Levering in Nederland Waardezending door PostNL: Uw order kleiner dan € 75,-€  2,95
nl-vlag.png   Levering in Nederland Bij een orderbedrag vanaf € 75,- rekenen wij géén verzendkosten €  0,00
be-vlag.png   Levering in België Internationale waardezending met PostNL: Uw order kleiner dan € 175,-€  4,95
be-vlag.png   Levering in BelgiëBij een orderbedrag vanaf € 175,- rekenen wij géén verzendkosten€  0,00
Overdag niet thuis ?
Met Pakje Gemak kunt u de zending afhalen bij uw dichtbijzijnde PostNL agentschap. Bijvoorbeeld de Bruna, Jumbo of de Primera.
Een Pakje Gemak is alleen mogelijk in Nederland.
€  2,95Brievenbuspakje met Track- en Tracecode.
Deze kleine pakketjes passen door een standaard formaat brievenbus en zijn voorzien van een barcode. Deze voordelige verzendmethode gebruiken wij voor sieraden van edelstaal en voor de vingerafdruksetjes. U hoeft voor de ontvangst niet thuis te blijven.
€  2,95

Retourneringen:

Ondanks onze goede zorgen kan het voorkomen dat uw bestelling niet is wat u had verwacht. Bijvoorbeeld een verkeerde kleur urn of een te groot of te klein formaat. De wet schrijft voor dat u een bestelling kunt retourneren binnen 2 weken na levering. Mocht u hiervan gebruik maken, dan vragen wij u contact op te nemen met onze klantenservice.
Er zijn echter wel beperkingen in ons assortiment, speciaal voor u vervaardigde produkten zijn uitgesloten. Bijvoorbeeld een gedenksieraad met vingerafdruk van uw dierbare, een glasreliek met delen crematie-as of een urn welke door u is gevuld met een asbestemming. Deze gedenkartikelen kunnen wij, met respect naar de overledene, niet meer plaatsen in onze showroom of verkopen aan Derden. Wij zijn u graag van dienst.