Showroom in Rotterdam
Gratis parkeren

Categorieën

Wederverkoop van glassieraden en glasrelieken voor de uitvaartbranche.

Gedenk Idee kent een mooi assortiment glassieraden met deeltjes crematie-as, deze worden vervaardigd door vakmensen in Nederland.

• Bedels Pandora style van glas leverbaar in verschillende kleuren.

De binnenzijde van de glaskraal is voorzien van een zilveren huls, dit beschermt het glas voor de wrijving met de armband.
Elke glasbedel wordt met de hand vervaardigd met toevoeging van deeltjes crematie-as en is daardoor uniek.
Onze Pandora style glasbedels zijn leverbaar in drie formaten: 13 / 18 en 25mm.

Bijzondere bedels zijn geschikt voor een plukje haar, het aanbrengen kunt u niet zelf, dit wordt door de glasblazer aangebracht en daarna verzegeld.
Meer voorbeelden in onze webwinkel: bedels van glas Pandora style

Pandora bedels van glas


• Trollbeads ashangers

Trendy en persoonlijke glazen hangers met een uniek zilveren ophangoog. Elk sieraad wordt in opdracht vervaardigd, hierbij kunt u zelf de combinatie kiezen van zilveren ophangoogjes en het glas. Zo zijn er bijvoorbeeld 4 verschillende Dieren ophangoogjes: Hond, Poes, Beer en Vlinder. Echter ook een Boeddha , een Anemoon, Voetjes, Handjes en Harten. De glasvormen worden met de hand gemaakt, hierdoor kunnen formaten kunnen enigszins van elkaar afwijken. Elk exemplaar is Unica ! Wij bieden keuze uit: Druppel, Pegel, Bol (small + medium) en holle Bollen.

trollbead collectie ashangers

Meer voorbeelden zijn samengevat in onze webwinkel: Trollbeads


• Glasrelieken en urnen vervaardigd door een meesterglasblazer.

Door toevoegen van crematie-as wordt het gedenkobject een tastbare herinnering aan uw dierbare. Glasrelieken worden in opdracht vervaardigd door Nederlandse glasblazers. Bij het glasblazen worden delen crematie-as toegevoegd. Elk gedenkobject is uniek en vrij uit de hand vervaardigd met de kleuren naar uw wensen.

waxine met asdeeltjesknuffelhart van glas met crematie-as deeltjesVogel van glas met crematie-as deeltjesurn Tsubo leverbaar in drie formaten

Meer voorbeelden zijn samengevat in onze webwinkel: glasrelieken en urnen.


Uitvaart gerelateerde bedrijven zijn welkom, wij zijn u graag van dienst.

Gedenk Idee bv