opc_loader

Assieraden


Assieraden zorgen dat u altijd dicht bij uw dierbare bent

Assieraden kunt u als dierbare herinnering dicht bij u dragen, zodat deze u ook in moeilijke momenten troost kunnen bieden. Voor nabestaanden biedt Gedenk Idee u de mogelijkheid om de as van de overledenen in sieraden te bewaren. Gedenk Idee in Zeeland heeft eveneens een bijzonder assortiment zilveren assieraden. Deze sieraden zijn gemaakt van 925 Sterling zilver en hebben de mogelijkheid een kleine symbolische hoeveelheid as te dragen van uw dierbare in het sieraad.

Bij Gedenk Idee kunt u tevens terecht voor assieraden. Wij zijn specialist in asbestemming. Bij ons bent u verzekerd van:

 Een ruime keuze aan prachtige producten op het gebied van asbestemming;
 Hoogwaardig kwaliteit sieraden;
 Voorzien van een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding;
 


Assieraden voor nabestaanden

U kunt een sterke behoefte hebben om uw overleden dierbare zo dichtbij mogelijk bij u te hebben. U kunt er nu ook voor kiezen om een hoeveelheid as in een assieraad bij u te dragen. Bij Gedenk Idee kunt u kiezen uit ashangers van edelstaal, goud of zilver. Op dit moment is dragen van assieraden een trend. Deze vorm van gedenken is persoonlijk, eenvoudig te realiseren en kan worden uitgevoerd in eigen smaak. U kunt kijken naar zijn of haar passies, naar de vorm, kleur en materiaalsoort. Ook bieden wij assieraden aan die een bepaalde symboliek of een speciaal gevoel uitbeelden. Vragen over assieraden? Neem dan direct contact met ons op.

Showroom assieraden

Gedenk Idee biedt u eveneens de mogelijkheid om langs te komen voor een bezoek aan onze showroom in Oosterland. Wij waarderen een afspraak, zodat wij voor u alle tijd beschikbaar hebben. Tijdens uw bezoek kunnen wij ook direct zorg dragen voor de verwerking van de as in de door u gemaakte keuze van het assieraad. Komt u uit een andere regio dan dat wij gevestigd zijn? Wij zorgen ervoor dat u zo spoedig mogelijk het gewenste item in huis heeft. Voor een correcte en discrete levering op uw adres maken wij gebruik van betrouwbare specialisten.