opc_loader

Ashanger Hart in zilver met zirkonia hart

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens
Artikelnr: 183bp

Stijlvolle Ashanger Hart met Zirkonia steentjes, een mooie en tastbare herinnering aan uw dierbare. Dit Dubbel Hart is een prachtige ashanger, het hartje, staat symbool voor de liefde voor uw dierbare. Het zilveren hart is met uiterste nauwkeurigheid ingelegd met schitterende Zirkonia steentjes waardoor het een fraai sieraad vormt waarin u de asresten van uw dierbare met u meedraagt vanaf 80 Euro.

80,00
Afvulsetje sieraden
Graveertekst
images/betaalmethodeimages/paynl/in3.png
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijden
Levertijd:
Levertijd 10 werkdagen
Kenmerken
Materiaal:
925 Sterling zilver
Inhoud:
symbolisch
Weerbestendig:
geschikt voor buiten
Graveerbaar:
beperkt
Formaat:
10x20x5mm

Zilveren ashanger Hart met zirkonia hart. 

Dit designers ashangertje is gemaakt van 925 sterling zilver. Het is 10x20 mm groot en weegt 8 gram. Het is voorzien van een stempel ter akkoord van onze zilverleverancier. De askamer bevindt zich aan de achterzijde van het sieraad. De Zirkonia steentjes lijken qua kenmerken en uiterlijk erg op een diamant en is daarom ook altijd een geliefde synthetische edelsteen. Om het ashangertje compleet te maken is een eenvoudige collier van edelstaal kosteloos meegeleverd.

Graveeroptie gedenksieraad:
Niets is zo dierbaar als een uniek sieraad dat naar uw eigen smaak gepersonaliseerd is. Bovendien is het een eerbetoon aan de overledene. Wij bieden u daarom ook de mogelijkheid om uw ashangertje te laten graveren. U bedenkt de tekst en wij graveren het hangertje voor 14 Euro. Bij de keuze voor een gravering graag rekening houden met een langere levertijd van ongeveer 10 werkdagen.

Onderhoud van uw assieraad:
Zilveren ashanger heart with zirkonia stones. Zoals bij ieder sieraad is het verstandig om het goed te verzorgen, daarom treft u een beschrijving aan, hoe u uw sieraad het beste kunt onderhouden. Al onze zilveren assieraden worden geleverd met een fluwelen geschenkdoos waarin u het sieraad ook kunt opbergen als u het niet draagt. Hiernaast sturen wij een polishdoekje mee zodat u de zilveren ashanger kunt oppoetsen. Hierdoor kunt u uw sieraad en herinneringen zolang mogelijk koesteren.  

De ashanger van Sterling zilver is voorzien van productie- serienummer van onze leverancier, tevens zijn al onze zilveren assieraden voorzien van een goedkeurings stempel van onze leverancier. Onze zilveren assieraden nauwkeurig onderworpen aan controles door onze edelsmid, dit om u de optimale kwaliteit te waarborgen. 

Het plaatsen van een beetje crematie-as in deze hanger is een eenvoudige handeling, aan de achterzijde bevindt zich een schroefje waarin de symbolische hoeveelheid crematie-as kan worden afgevuld. Bij uw bezoek aan onze showroom in Zeeland doen wij dat graag én kosteloos voor u.

D E T A I L S
materiaal Sterling zilver
formaat 10x20x5mm

Alternatieve artikelen:

Qshops webwinkelkeurmerk

Veilig en betrouwbaar winkelen bij Gedenk Idee in Zeeland

Vakkundige medewerkers

Wij bieden professionele service door 12 jaar ervaring in de uitvaartbranche
 

Onze Service bij Gedenk Idee

 gratis vullen bij aankoop urn
 gratis vullen van assieraden
✔ professionele dienstverlening
✔ persoonlijk contact
✔ bezoek mogelijk op kantoor
✔ betaling mogelijk in termijnen


 

Verzendkosten


 

Gratis verzending vanaf €90
Gratis verzending vanaf €145

IN3 - GESPREID BETALEN


In3 gespreid betalen is uitermate geschikt voor grotere uitgaven.

- Betaal in drie termijnen

- Geen BKR toetsing, geen rente !

- beschikbaar voor orders vanaf €100


 

Laatst bekeken items