opc_loader

Hart ashanger Sterling zilver + zirkonia

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst
Artikelnr: 0801zk
Gedenk Idee NL

Ashanger Hart van zilver + zirkonia

Ashanger Hart met Open of Gesloten askamer aan de achterzijde. Deze ashanger met zirkonia is vervaardigd van Sterling zilver en leverbaar in vier formaten bij Gedenk Idee: 11, 14, 17 en 20mm. In plaats van een beetje crematie-as is het ook mogelijk een stukje kledingstof of een plukje haar in het gedenksieraad aan te brengen.

110,00
Afwerking
Askamer
Formaat ashanger
Graveertekst
Soort letters
Levertijden
Levertijd:
Levertijd 4 tot 5 weken
Verzendmethode
Post NL (Levertijd: zie productinformatie):
0,00
Kenmerken
Materiaal:
925 Sterling zilver + zirkonia
Inhoud:
symbolisch
Weerbestendig:
geschikt voor buiten
Graveerbaar:
beperkt

Ashanger Hart van Sterling zilver + zirkonia

Deze Hart ashanger is leverbaar in vier verschillende formaten. De ashanger is ambachtelijk vervaardigd van Sterling zilver. Bij dit gedenksieraad heeft u keuze voor een Open of een Gesloten askamer. Bij een Open askamer is de inhoud aan de achterzijde van het sieraad zichtbaar in een venster. Bijvoorbeeld een beetje crematie-as of een plukje haar van uw dierbare. Bij een Gesloten askamer is de inhoud geheel niet meer zichtbaar na verwerking door de edelsmid. 

De crematie-as wordt verwerkt door de edelsmid in het sieraad. U kunt dit gedenksieraad niet zelf vullen. U kunt een klein beetje crematie-as bij ons op kantoor afgeven of met een aangetekende PostNL zending naar ons opsturen. Op onze Contactpagina vindt u aanvullende informatie ! Hetgeen over is na verwerking wordt aan u geretourneerd. Neemt u gerust contact op Gedenk Idee voor vragen over het beschikbaar stellen van de crematie-as.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruime hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter of een Schrijfletter. De tekst kunt u opgeven in ons bestelsysteem bij uw bestel-gegevens.

D E T A I L S
materiaal 925 Sterling zilver
formaat extra small H=11mm / 2.5mm
formaat small H=14mm / 2.5mm
formaat medium H=17mm / 2.5mm
formaat large H=20mm / 2.5mm
collier optioneel

Alternatieve artikelen:

Qshops webwinkelkeurmerk

Veilig en betrouwbaar winkelen bij Gedenk Idee in Zeeland

Vakkundige medewerkers

Wij bieden professionele service door 10 jaar ervaring in de uitvaartbranche

Verzendkosten


Gratis verzending vanaf   75,- (NL)
Gratis verzending vanaf 140,- (BE)

Laatst bekeken items