opc_loader

Ashanger Rond Sterling zilver + zirkonia

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst
Artikelnr: 0813zk
Gedenk Idee NL

Ashanger Rond van zilver + zirkonia

Ashanger Rond met Gesloten askamer en 3x zirkonia. Deze ashanger is gemaakt van Sterling zilver en leverbaar in één enkel formaat. In plaats van een beetje crematie-as is het ook mogelijk een stukje kledingstof of een haarlokje in het gedenksieraad aan te brengen.

120,00
Afwerking
Graveertekst
Levertijden
Levertijd:
Levertijd 4 tot 5 weken
Verzendmethode
Post NL (Levertijd: zie productinformatie):
0,00
Kenmerken
Graveerbaar:
beperkt
Formaat:
19-10mm / 2.3mm
Materiaal:
925 Sterling zilver + zirkonia
Inhoud:
symbolisch
Weerbestendig:
geschikt voor buiten

Ashanger Rond van Sterling zilver + zirkonia

Deze ronde ashanger heeft 3x een zirkonia op de rand van het gedenksieraad. De ashanger is ambachtelijk vervaardigd van Sterling zilver. Dit gedenksieraad heeft een Gesloten askamer. Bij een Gesloten askamer is de inhoud (crematie-as, haarlok, stukje kleding) geheel niet meer zichtbaar na verwerking door de edelsmid. 

De crematie-as wordt verwerkt door de edelsmid in het sieraad. U kunt dit gedenksieraad niet zelf vullen. U kunt een klein beetje crematie-as bij ons op kantoor afgeven of met een aangetekende PostNL zending naar ons opsturen. Op onze Contactpagina vindt u aanvullende informatie ! Hetgeen over is na verwerking wordt aan u geretourneerd. Neemt u gerust contact op Gedenk Idee voor vragen over het beschikbaar stellen van de crematie-as.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter of een Schrijfletter. De tekst kunt u opgeven in ons bestelsysteem bij uw bestel-gegevens.

D E T A I L S
materiaal 925 Sterling zilver + zirkonia
formaat  19-10mm / 2.3mm
collier optioneel

Alternatieve artikelen:

Qshops webwinkelkeurmerk

Veilig en betrouwbaar winkelen bij Gedenk Idee in Zeeland

Vakkundige medewerkers

Wij bieden professionele service door 10 jaar ervaring in de uitvaartbranche

Verzendkosten


Gratis verzending vanaf   75,- (NL)
Gratis verzending vanaf 140,- (BE)

Laatst bekeken items