opc_loader

Ring in zilver 2mm met gesloten askamer achter smaragd

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst
Artikelnr: 11110
Gedenk Idee NL

Ring in zilver met Gesloten askamer achter smaragd

Zilveren ring 2mm breed met een gesloten askamer. Bij deze ring wordt de askamer gevuld door de edelsmid en verzegeld. Na het plaatsen van de crematie-as is dit niet meer zichtbaar en onopvallend aangebracht in het gedenksieraad achter de smaragd van 8x4mm 

125,00
Afwerking
Graveertekst
Ringmaten in mm
Soort letters
Levertijden
Levertijd:
Levertijd 4 tot 5 weken
Verzendmethode
Post NL (Levertijd: zie productinformatie):
0,00
Kenmerken
Materiaal:
925 sterling zilver + smaragd
Inhoud:
symbolisch
Graveerbaar:
beperkt
Formaat:
dik 2mm

Zilveren ring met Gesloten askamer achter de smaragd

Deze zilveren ring is breed 2mm en heeft een gesloten askamer achter de smaragd edelsteen. Smaragd staat symbool voor de liefde, de askamer is heel passend verborgen achter deze edelsteen. Bij een gesloten askamer verzorgd de edelsmid de plaatsing van crematie-as in het gedenksieraad waarna de askamer met chaton en edelsteen wordt verzegeld. De ring is niet herkenbaar als assieraad, de askamer met inhoud is verborgen achter de smaragd steen met formaat 8x4mm.

Voor de vervaardiging van dit mooie gedenksieraad is een kleine hoeveelheid crematie-as benodigd. U kunt hiervoor langskomen in onze showroom in Zeeland, of u stuurt een kleine hoeveelheid op met PostNL (bij voorkeur aangetekend). Een theelepeltje is voldoende. Maak gebruik van onze service en vraag om een speciale retourenvelop met een gripzakje.

Smaragd
Deze ring heeft een synthetische smaragd geplaatst in een speciaal zetkastje tussen de beide ringhelften. Smaragd staat voor onvoorwaardelijke liefde en mededogen en is ook bekend als "de steen van succesvolle liefde".

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter of een Schrijfletter. De tekst kunt u opgeven in ons bestelsysteem bij uw bestel-gegevens.

D E T A I L S
materiaal 925 zilver + smaragd
dikte ring

2mm

smaragd 8x4mm

Alternatieve artikelen:

Qshops webwinkelkeurmerk

Veilig en betrouwbaar winkelen bij Gedenk Idee in Zeeland

Vakkundige medewerkers

Wij bieden professionele service door 10 jaar ervaring in de uitvaartbranche

Verzendkosten


Gratis verzending vanaf   75,- (NL)
Gratis verzending vanaf 140,- (BE)