opc_loader

Design armband in zilver met vingerafdruk

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst
Artikelnr: 0317
Impona

Zilveren design armband met vingerafdruk

Een prachtig vormgegeven zilveren armband met een vingerafdruk gravure. Deze breedte van deze armband varieert door de vormgeving maar is maximaal 16mm breed. De armband met scharnier en klemslot meet 60x51mm.

265,00
Afwerking
Graveertekst
Polsmaat in cm
Soort letters
x
Levertijden
Levertijd:
Levertijd 4 tot 5 weken
Verzendmethode
Post NL (Levertijd: zie productinformatie):
0,00
Kenmerken
Graveerbaar:
beperkt
Formaat:
60x51mm
Materiaal:
925 sterling zilver

Armband in Sterling zilver met scharnier en een klemslot

Dit gedenksieraad is gemaakt door een Nederlandse edelsmid in Sterling zilver, dit heeft een zuiverheid van 92,5% puur zilver. Op de voorzijde van de armband komt een uitsnede van een vingerafdruk, deze (digitale) afdruk kunt u eenvoudig uploaden tijdens de bestelling.

Vingerafdruk
Bij een digitale afdruk kunt u dit bestand eenvoudig uploaden bij de bestelling. Er bestaan ook afdrukken in rubber, was of op papier, deze kunt u ons toesturen met PostNL Hiervoor adviseren wij een aangetekende postzending zodat u zeker weet dat deze dierbare herinnering bij Gedenk Idee correct wordt aangeboden. U kunt ook langskomen in onze winkel in Zeeland en de afdruk persoonlijk overhandigen !

Polsmaat
De armband is 1.5mm dik, deze armband heeft een standaard maat van 60x51mm en geschikt voor de meeste dames maten. Voor het juiste draagcomfort adviseren wij een strak gemeten polsmaat in cm + 1cm extra. Deze totale lengte kunt u opgeven in het bestelsysteem.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum op de binnenzijde. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter of een Schrijfletter. De tekst kunt u opgeven in ons bestelsysteem bij uw bestel-gegevens.

D E T A I L S
materiaal sterling zilver
formaat 60x51mm
breedte max. 16mm

Alternatieve artikelen:

Qshops webwinkelkeurmerk

Veilig en betrouwbaar winkelen bij Gedenk Idee in Zeeland

Vakkundige medewerkers

Wij bieden professionele service door 10 jaar ervaring in de uitvaartbranche

Verzendkosten

Gratis verzending vanaf 100,- (NL)
Gratis verzending vanaf 140,- (BE)

Laatst bekeken items