opc_loader

Gedenksteen + bronzen bloemtak: We blijven steeds aan je denken

Artikelnr: A150E

Gedenksteen op sokkel met tekst: We blijven steeds aan je denken of, naar keuze, uw eigen tekst met een tekening (zie voorbeelden). Een persoonlijke tekst kan zijn een mooi gedicht of een herkenbare uitspraak van uw dierbare. Een naam met een datum kan natuurlijk ook. Deze gedenkstenen zijn leverbaar in verschillende kleuren natuursteen.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Gedenksteen tekst

Kleur letters monument

Natuursteen kleuren

90,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Materiaal
natuursteen
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
ja
Formaat
13x20cm

Gedenksteen op sokkel: We blijven steeds aan je denken.

De moderne gedenksteen is leverbaar in 6 kleuren natuursteen. In deze collectie bieden wij veel gedenkstenen met voorbeeldteksten, een eigen tekst is natuurlijk veel persoonlijker. De inkleuring van de gegraveerde letters is in Oker, Wit en Zilver. Bladgoud is een extra optie, deze (meer)prijs is afhankelijk van het aantal letters. Na ontvangst van uw tekst geven wij graag een kosten indicatie.

Heeft u zelf een mooie tekst ?  
U kunt uw eigen tekst ingeven in het tekstveld wat volgt bij het plaatsen van uw bestelling, na ontvangst van uw bestelling maken wij voor u een proefdruk. Veel is mogelijk, echter bij heel veel tekst wordt het wat lastig om dit passend te maken. Na uw akkoord wordt deze luxe gedenksteen in productie genomen, de tijd voor de gravering bij de steenhouwer is ongeveer 15 werkdagen.

Lettertype:
Bij dit voorbeeld is gebruikt een cursief (schuin) lettertype, deze wordt gegraveerd en ingekleurd met uw kleurkeuze. 

Kleuren natuursteen
Graniet is leverbaar in verschillende kleuren. In het keuze menu kunt u een voorkeur aangeven. Deze kleuren zijn groot weergegeven bij het tabblad Extra informatie.
 

D E T A I L S
formaat 13x20cm
materiaal natuursteen

contactinformatie

Kleur optie natuursteen

Marlin    Jasberg
Mass Blue MultiColor
Himalaya Pardiso

Gedenksteen + bronzen bloemtak: We blijven steeds aan je denken heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Gedenksteen + bronzen bloemtak: We blijven steeds aan je denken

Meest recente reviews

,