opc_loader

Urnengrafmonument met 3D Hart

Artikelnr: UVM66
Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

Urnengrafmonument: Grondplaat met 3D Hart van natuursteen. Het hartje meet 35x30x6cm en geplaatst op een onderplaat 50x50x5cm. Op de bolle zijde van het hartje wordt uw gedenktekst gegraveerd, let wel, het aantal letters is wat beperkt op dit hartje. Onze prijs is inclusief plaatsing in de regio van Rotterdam en geheel Zeeland, de levertijd ca. 4 weken na ontvangst goedkeuring ontwerp en vergunning.

1.125,00
Kleur letters monument
Lettertypes urnengraf
Natuursteen kleuren
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijden
Levertijd:
ongeveer 4 weken
Kenmerken
Materiaal:
natuursteen
Formaat:
hart=35x30x6cm
Formaat (2):
grondplaat 50x50x5cm

Urnen grafmonument 3D Hart 35x30x6cm.

Bij Gedenk Idee Zeeland bieden wij graag mooie en betaalbare gedenkmonumenten, dit urnenveld-monument is een combinatie van een 3D Hart 35x30x6cm geplaatst op een grondplaat 50x50x5cm. De grondplaat is leverbaar in verschillende kleuren graniet en vormt één kleurcombinatie met het hartje. Dit hartje is geschikt voor een kleine tekst, optioneel kan dit ook aanvullend op de horizontale grondplaat. Tekstkleur opties zijn Antraciet, Goud (nacalculatie), Grijs, Oker, Wit en Zilverkleur.

Voor dit gedenkmonument maken wij graag voor u een tekst ontwerp , de gewenste tekst zoals naam en data en voorkeur van het lettertype kunt u tijdens de bestelling opgeven, zo mogelijk kan de datum van overlijden worden aangevuld met een kruisje. De tekst wordt voor u opgemaakt zoals deze later in natuursteen wordt gegraveerd. Het ontwerp met tekstopmaak sturen wij u toe met e-mail , eventuele gewenste correcties kunnen daarna worden verwerkt. Na uw akkoord wordt deze tekst door de steenhouwer aangebracht in het hartje van natuursteen.

Vergunning voor plaatsing van een gedenkteken op begraafplaats: 
Voor het plaatsen van een gedenkteken op een (urnen)graf heeft u een vergunning nodig. Deze vergunning wordt verleend door de beheerder van de begraafplaats, bijvoorbeeld de Gemeente of College van Kerkrentmeesters. Bij de aanvraag dient een tekening met maataanduiding, complete tekst op het monument, materiaalgebruik en fundering te worden overlegd. Deze aanvraag kunnen wij voor u verzorgen, er zijn vaak wel legeskosten verschuldigd aan de verlener van de vergunning. Voor het plaatsen van een gedenkteken betaalt u ook plaatsingsrecht én onderhoudsrecht. Deze kosten worden rechtstreeks - door de beheerder (Gemeente of Kerkrentmeesters) aan u, de rechthebbende, doorberekend. 

Inclusief plaatsing !!
Bij GedenkIdee in Zeeland dragen wij zorg voor een degelijke plaatsing door vakmensen, het moet vlak geplaatst worden en niet kunnen omvallen. Het monument moet ook voldoen aan de richtlijnen van de beheerder van de begraafplaats. Wij zijn bekend met lokale verordeningen en verzorgen en ontzorgen dat graag voor u in de regio van Rotterdam, Hoeksche Waard, Voorne-Putten, Goeree-Overflakkee en geheel Zeeland. De kosten voor het plaatsen in deze regio zijn bij de aankoopprijs van het monument inbegrepen.

Grondplaat
Het 3D Hart is geplaatst op een grondplaat van natuursteen, deze grondplaat heeft een standaardformaat: 50x50x5cm en leverbaar in verschillende kleuren (zie kleurvoorbeelden).

  • levertijd monument: ca. 4 weken na goedkeuring ontwerp + vergunning 
  • Opmerking: het monument mag pas geplaatst worden na ontvangst van de vergunning.


klantenservice Gedenk Idee  - bel 0113 - 28 83 87

In3 gespreid betalen

In3 gespreid betalen bij Gedenk Idee,
uitermate geschikt voor grotere uitgaven.

Kleur optie natuursteen

Marlin    Jasberg
Mass Blue MultiColor
Himalaya Pardiso

Lettertypes voor urnengrafmonument

Alternatieve artikelen:

Qshops webwinkelkeurmerk

Veilig en betrouwbaar winkelen bij Gedenk Idee in Zeeland

Vakkundige medewerkers

Wij bieden professionele service door 12 jaar ervaring in de uitvaartbranche
 

Onze Service bij Gedenk Idee

 gratis vullen bij aankoop urn
 gratis vullen van assieraden
✔ professionele dienstverlening
✔ persoonlijk contact
✔ bezoek mogelijk op kantoor
✔ betaling mogelijk in termijnen


 

Verzendkosten


 

Gratis verzending vanaf €75
Gratis verzending vanaf €125

IN3 - GESPREID BETALEN


In3 gespreid betalen is uitermate geschikt voor grotere uitgaven.

- Betaal in drie termijnen

- Geen BKR toetsing, geen rente !

- beschikbaar voor orders vanaf €100


 

Laatst bekeken items