opc_loader

Urnengrafmonument Piramide 44x44x28cm

Artikelnr: UVM02
Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

Urnengrafmonument: Grondplaat met piramide van natuursteen. De piramide meet 44x44x28cm en geplaatst op een voetplaat 50x50x5cm. Aan één zijde van het monument wordt de gewenste gedenktekst gegraveerd met indien gewenst een kruisje. De prijs voor dit gedenkteken is inclusief ca. 60 lettertekens. Onze prijs is inclusief plaatsing regio Rotterdam en Zeeland.

1.399,00

Kleur letters monument

Lettertypes urnengraf

Natuursteen kleuren

Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijden
Levertijd:
ongeveer 4 weken
Kenmerken
Materiaal:
natuursteen
Formaat:
piramide 44x44x28cm
Formaat (2):
grondplaat 50x50x5cm

Urnenveld-monument piramide 44x44x28cm.

Bij Gedenk Idee Zeeland bieden wij mooie en betaalbare gedenkmonumenten. Dit urnenveld-monument is een combinatie van een grondplaat 50x50x5cm en een piramide. Deze grondplaat is leverbaar in verschillende kleuren natuursteen met daarop geplaatst een piramide 44x44x28cm. De voorzijde is geschikt voor een mooie tekst, deze tekstkleur is naar uw voorkeur in Antraciet, Goud (nacalculatie), Grijs, Oker, Wit of Zilverkleur. Piramide en grondplaat vormen één kleurencombinatie.

Voor dit gedenkmonument maken wij graag voor u een tekst ontwerp , de gewenste tekst zoals naam en data en voorkeur van het lettertype kunt u tijdens de bestelling opgeven, zo mogelijk kan de datum van overlijden worden aangevuld met een kruisje. De tekst wordt voor u opgemaakt zoals deze later in natuursteen wordt gegraveerd. Het ontwerp met tekstopmaak sturen wij u toe met e-mail , eventuele gewenste correcties kunnen daarna worden verwerkt. Na uw akkoord wordt deze tekst door de steenhouwer aangebracht op de voorzijde van de piramide van natuursteen.

Vergunning voor plaatsing van een gedenkteken op begraafplaats: 
Voor het plaatsen van een gedenkteken op een (urnen)graf heeft u een vergunning nodig. Deze vergunning wordt verleend door de beheerder van de begraafplaats, bijvoorbeeld de Gemeente of College van Kerkrentmeesters. Bij de aanvraag dient een tekening met maataanduiding, complete tekst op het monument, materiaalgebruik en fundering te worden overlegd. Deze aanvraag kunnen wij voor u verzorgen, er zijn vaak wel legeskosten verschuldigd aan de verlener van de vergunning. Voor het plaatsen van een gedenkteken betaalt u ook plaatsingsrecht én onderhoudsrecht. Deze kosten worden rechtstreeks - door de beheerder (Gemeente of Kerkrentmeesters) aan u, de rechthebbende, doorberekend. 

Inclusief plaatsing !!
Bij GedenkIdee Zeeland dragen wij zorg voor een degelijke plaatsing door vakmensen, het moet vlak geplaatst worden en niet kunnen omvallen. Het monument moet ook voldoen aan de richtlijnen van de beheerder van de begraafplaats. Wij zijn bekend met lokale verordeningen en verzorgen en ontzorgen dat graag voor u in de regio van Rotterdam, Hoeksche Waard, Voorne-Putten, Goeree-Overflakkee en geheel Zeeland. De kosten voor het plaatsen in deze regio zijn bij de aankoopprijs van het monument inbegrepen.

Grondplaat
De Piramide is geplaatst op een grondplaat van natuursteen, deze grondplaat heeft een standaardformaat: 50x50x5cm en leverbaar in verschillende kleuren (zie kleurvoorbeelden).

  • levertijd monument: ca. 4 weken na goedkeuring ontwerp + vergunning 
  • Opmerking: het monument mag pas geplaatst worden na ontvangst van de vergunning.


klantenservice Gedenk Idee  - bel 0113 - 28 83 87

In3 gespreid betalen

In3 gespreid betalen bij Gedenk Idee,
uitermate geschikt voor grotere uitgaven.

Kleur optie natuursteen

Marlin    Jasberg
Mass Blue MultiColor
Himalaya Pardiso

Lettertypes voor urnengrafmonument

Alternatieve artikelen:

Onze diensten aan u

 gratis vullen bij aankoop urn
 gratis vullen van assieraden
✔ professionele dienstverlening
✔ persoonlijk contact
✔ bezoek mogelijk op kantoor
✔ betaling mogelijk in termijnen

Vakkundige medewerkers

Wij bieden professionele service door 12 jaar ervaring in de uitvaartbranche
 

Verzendkosten

Gratis verzending vanaf €60
Gratis verzending vanaf €120


 

Qshops - Ons webwinkelkeurmerk

Veilig en betrouwbaar bestellen


 
IN3 - GESPREID BETALEN


In3 gespreid betalen is uitermate geschikt voor grotere uitgaven.

- Betaal in drie termijnen

- Geen BKR toetsing, geen rente !

- beschikbaar voor orders vanaf €100


 

Laatst bekeken items