opc_loader

Urnengrafmonument met afgerond zuiltje 27x35x8cm

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding
Artikelnr: UVM19

Urnengrafmonument met grondplaat en een afgerond staand zuiltje van natuursteen. De zuil meet 27x35x8cm en staat op een voetplaat 50x50x5cm. Aan de voorzijde van de staande zuil wordt de gewenste gedenktekst gegraveerd met optioneel een kruisje. De prijs voor dit gedenkteken is € 1.250,- Dit is inclusief ca. 60 lettertekens en plaatsing Regio Rotterdam of Zeeland door erkende vakmensen.

1.250,00
Kleur letters monument
Lettertypes urnengraf
Natuursteen kleuren
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijden
Levertijd:
ongeveer 4 weken
Kenmerken
Formaat:
zuil: 27x35x8cm
Formaat (2):
grondplaat 50x50x5cm
Materiaal:
natuursteen

Urnenveld-monument met afgerond zuiltje rechtstaand 27x35x8cm.

Bij GedenkIdee in Zeeland bieden wij graag mooie en betaalbare gedenkmonumenten, dit urnenveld-monument is een combinatie van een staande zuil op een grondplaat 50x50x5cm. Deze grondplaat is leverbaar in verschillende kleuren natuursteen en vormen samen met het zuiltje één kleurcombinatie. Het zuiltje meet 27x35x8cm en is geschikt voor een kleine tekst, optioneel kan dit ook op de horizontale grondplaat. Tekstkleur is naar uw voorkeur mogelijk in Antraciet, Goud (nacalculatie), Grijs, Oker, Wit of Zilverkleur.

Op verzoek maken wij voor u een proefdruk van uw tekst op het monument, hiervoor ontvangen wij graag de gewenste tekst zoals naam en data en voorkeur van het lettertype. Zo mogelijk kan dit worden aangevuld met een kruisje. De tekst wordt voor u opgemaakt zoals deze later in het glas wordt gegraveerd. Het plaatje met tekstopmaak sturen wij u toe waarbij eventuele correcties worden verwerkt. Na uw akkoord wordt deze tekst door de graveerder aangebracht op de glasplaat. De gewenste tekst kunt u opgeven tijdens de bestelling.

Vergunning voor plaatsing van een gedenkteken op begraafplaats: 
Voor het plaatsen van een gedenkteken op een (urnen)graf heeft u een vergunning nodig. Deze vergunning wordt verleend door de beheerder van de begraafplaats, bijvoorbeeld de Gemeente of College van Kerkrentmeesters. Bij de aanvraag dient een tekening met maataanduiding, complete tekst op het monument, materiaalgebruik en fundering te worden overlegd. Deze aanvraag kunnen wij voor u verzorgen, er zijn vaak wel legeskosten verschuldigd aan de verlener van de vergunning. Voor het plaatsen van een gedenkteken betaalt u ook plaatsingsrecht én onderhoudsrecht. Deze kosten worden rechtstreeks - door de beheerder (Gemeente of Kerkrentmeesters) aan u, de rechthebbende, doorberekend. 

Inclusief plaatsing !!
Bij GedenkIdee in Zeeland dragen wij zorg voor een degelijke plaatsing door vakmensen, het moet vlak geplaatst worden en niet kunnen omvallen. Het monument moet ook voldoen aan de richtlijnen van de beheerder van de begraafplaats. Wij zijn bekend met lokale verordeningen en verzorgen en ontzorgen dat graag voor u in de regio van Rotterdam, Hoeksche Waard, Voorne-Putten, Goeree-Overflakkee en geheel Zeeland. De kosten voor het plaatsen in deze regio zijn bij de aankoopprijs van het monument inbegrepen.

Grondplaat
De staande zuil is geplaatst op een grondplaat van natuursteen, deze grondplaat heeft een standaardformaat: 50x50x5cm en leverbaar in verschillende kleuren (zie kleurvoorbeelden).

  • levertijd monument: ca. 4 weken na goedkeuring ontwerp + vergunning 
  • Opmerking: het monument mag pas geplaatst worden na ontvangst van de vergunning.

In3 gespreid betalen

In3 gespreid betalen bij Gedenk Idee,
uitermate geschikt voor grotere uitgaven.

Kleur optie natuursteen

Marlin    Jasberg
Mass Blue MultiColor
Himalaya Pardiso

Lettertypes voor urnengrafmonument

Alternatieve artikelen:

Qshops webwinkelkeurmerk

Veilig en betrouwbaar winkelen bij Gedenk Idee in Zeeland

Vakkundige medewerkers

Wij bieden professionele service door 12 jaar ervaring in de uitvaartbranche
 

Onze Service bij Gedenk Idee

 gratis vullen bij aankoop urn
 gratis vullen van assieraden
✔ professionele dienstverlening
✔ persoonlijk contact
✔ bezoek mogelijk op kantoor
✔ betaling mogelijk in termijnen


 

Verzendkosten


 

Gratis verzending vanaf €75
Gratis verzending vanaf €125

IN3 - GESPREID BETALEN


In3 gespreid betalen is uitermate geschikt voor grotere uitgaven.

- Betaal in drie termijnen

- Geen BKR toetsing, geen rente !

- beschikbaar voor orders vanaf €100


 

Laatst bekeken items