opc_loader

Urnengrafmonument met fotoglas 40x30cm

Artikelnr: UVM40
Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

Urnengrafmonument met gedenkplaat van glas geplaatst op sokkel van natuursteen. De glasplaat meet 30x40cm waarop tekstruimte is voor een naam met datum. Deze glasplaat rust op een voetplaat van graniet 50x50x5cm en verankerd met inox steuntjes. Onze prijs is inclusief ca. 60 lettertekens én plaatsing door erkende vakmensen regio Rotterdam of Zeeland.

1.299,00

Kleur letters monument

Lettertypes urnengraf

Natuursteen kleuren

Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijden
Levertijd:
ongeveer 4 weken
Kenmerken
Materiaal:
glas + natuursteen + inox
Formaat:
glasplaat 30x40cm
Formaat (2):
grondplaat 50x50x5cm

Urnenveld monument met fotoglas 40x30cm.

Bij GedenkIdee Zeeland bieden wij graag mooie en betaalbare gedenkmonumenten, dit urnenveld-monument is een combinatie van een grondplaat 50x50x5cm van natuursteen gecombineerd met een FotoGlas plaat 30x40cm. Deze glasplaat is zwevend aangebracht en staat schuin bevestigd op 2 INOX steuntjes. Optioneel kan een kleine tekst extra worden aangebracht op de natuursteen grondplaat.

Voor een tekst ontwerp ontvangen wij graag uw persoonlijke tekst zoals naam en data en voorkeur van het lettertype. Een eigen foto is op dit monument ook mogelijk, deze foto (let op: graag in hoge resolutie) kunt uploaden tijdens de bestelling of u stuurt deze in een aparte email. Het ontwerp met tekstopmaak sturen wij u toe waarbij eventuele correcties worden verwerkt. Na uw akkoord wordt deze tekst door de steenhouwer aangebracht op de achterzijde van de glasplaat.

Vergunning voor plaatsing van een gedenkteken op begraafplaats: 
Voor het plaatsen van een gedenkteken op een (urnen)graf heeft u een vergunning nodig. Deze vergunning wordt verleend door de beheerder van de begraafplaats, bijvoorbeeld de Gemeente of College van Kerkrentmeesters. Bij de aanvraag dient een tekening met maataanduiding, complete tekst op het monument, materiaalgebruik en fundering te worden overlegd. Deze aanvraag kunnen wij voor u verzorgen, er zijn vaak wel legeskosten verschuldigd aan de verlener van de vergunning. Voor het plaatsen van een gedenkteken betaalt u ook plaatsingsrecht én onderhoudsrecht. Deze kosten worden rechtstreeks - door de beheerder (Gemeente of Kerkrentmeesters) aan u, de rechthebbende, doorberekend. 

Inclusief plaatsing !!
Bij GedenkIdee Zeeland dragen wij zorg voor een degelijke plaatsing door vakmensen, het moet vlak geplaatst worden en niet kunnen omvallen. Het monument moet ook voldoen aan de richtlijnen van de beheerder van de begraafplaats. Wij zijn bekend met lokale verordeningen en verzorgen en ontzorgen dat graag voor u in de regio van Rotterdam, Hoeksche Waard, Voorne-Putten, Goeree-Overflakkee en geheel Zeeland. De kosten voor het plaatsen in deze regio zijn bij de aankoopprijs van het monument inbegrepen.

Grondplaat
De glasplaat is geplaatst op een grondplaat van natuursteen. Deze grondplaat heeft een standaardformaat: 50x50x5cm, deze grondplaat is leverbaar in verschillende kleuren (zie kleurvoorbeelden).

  • levertijd monument: ca. 4 weken na goedkeuring ontwerp + vergunning 
  • Opmerking: het monument mag pas geplaatst worden na ontvangst van de vergunning.


In3 gespreid betalen

In3 gespreid betalen bij Gedenk Idee,
uitermate geschikt voor grotere uitgaven.

Kleur optie natuursteen

Marlin    Jasberg
Mass Blue MultiColor
Himalaya Pardiso

Lettertypes voor urnengrafmonument

Alternatieve artikelen:

Onze diensten aan u

 gratis vullen bij aankoop urn
 gratis vullen van assieraden
✔ professionele dienstverlening
✔ persoonlijk contact
✔ bezoek mogelijk op kantoor
✔ betaling mogelijk in termijnen

Vakkundige medewerkers

Wij bieden professionele service door 12 jaar ervaring in de uitvaartbranche
 

Verzendkosten

Gratis verzending vanaf €60
Gratis verzending vanaf €120


 

Qshops - Ons webwinkelkeurmerk

Veilig en betrouwbaar bestellen


 
IN3 - GESPREID BETALEN


In3 gespreid betalen is uitermate geschikt voor grotere uitgaven.

- Betaal in drie termijnen

- Geen BKR toetsing, geen rente !

- beschikbaar voor orders vanaf €100


 

Laatst bekeken items