opc_loader

Urnengrafmonument met lasergravure 50x50cm

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding
Artikelnr: UVM50

Urnengrafmonument met grondplaat 50x50x5cm en een bovenliggend plateau, beide van Marlin natuursteen. De gedenksteen aan de bovenzijde heeft de hoekmaten 50x50x70cm met een volledige dekking voor een foto lasergravure inclusief tekstruimte voor een naam met datum. Deze kleine gedenksteen van Marlin rust met 3 inox steuntjes op een voetplaat van graniet 50x50x5cm. 

1.325,00
Lettertypes urnengraf
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijden
Levertijd:
ongeveer 4 weken
Kenmerken
Materiaal:
natuursteen
Formaat:
graveerplaat 50x50cm
Formaat (2):
grondplaat 50x50x5cm

Urnenveld-monument met foto lasergravure 50x50x70cm.

Bij Gedenk Idee bieden wij graag mooie en betaalbare gedenkmonumenten. Dit urnenveldmonument is een combinatie van een driehoek-lessenaar 50x50cm met fotolasergravure, deze lessenaar steunt met INOX steuntjes bovenop een grondplaat 50x50x5cm. Deze grondplaat is leverbaar in verschillende kleuren graniet, echter Marlin is hierbij aanbevelenswaardig. De lessenaar is van Marlin natuursteen, Marlin is donker soort natuursteen en perfect voor een lasergravure. Bij een lasergravure kan tekst en foto/tekening eenvoudig met elkaar gecombineerd worden.

Op verzoek maken wij voor u een proefdruk van uw tekst op het monument, hiervoor ontvangen wij graag de gewenste tekst zoals naam en data en voorkeur van het lettertype. Zo mogelijk kan dit worden aangevuld met een kruisje. De tekst wordt voor u opgemaakt zoals deze later in het glas wordt gegraveerd. Het plaatje met tekstopmaak sturen wij u toe waarbij eventuele correcties worden verwerkt. Na uw akkoord wordt deze tekst door de graveerder aangebracht op de glasplaat. De gewenste tekst kunt u opgeven tijdens de bestelling.

Vergunning voor plaatsing van een gedenkteken op begraafplaats: 
Voor het plaatsen van een gedenkteken op een (urnen)graf heeft u een vergunning nodig. Deze vergunning wordt verleend door de beheerder van de begraafplaats, bijvoorbeeld de Gemeente of College van Kerkrentmeesters. Bij de aanvraag dient een tekening met maataanduiding, complete tekst op het monument, materiaalgebruik en fundering te worden overlegd. Deze aanvraag kunnen wij voor u verzorgen, er zijn vaak wel legeskosten verschuldigd aan de verlener van de vergunning. Voor het plaatsen van een gedenkteken betaalt u ook plaatsingsrecht én onderhoudsrecht. Deze kosten worden rechtstreeks - door de beheerder (Gemeente of Kerkrentmeesters) aan u, de rechthebbende, doorberekend. 

Inclusief plaatsing
Bij GedenkIdee in Zeeland dragen wij zorg voor een degelijke plaatsing door vakmensen, het moet vlak geplaatst worden en niet kunnen omvallen. Het monument moet ook voldoen aan de richtlijnen van de beheerder van de begraafplaats. Wij zijn bekend met lokale verordeningen en verzorgen en ontzorgen dat graag voor u in de regio van Rotterdam, Hoeksche Waard, Voorne-Putten, Goeree-Overflakkee en geheel Zeeland. De kosten voor het plaatsen in deze regio zijn bij de aankoopprijs van het monument inbegrepen.

Grondplaat
Het gedenkmonument is geplaatst op een grondplaat van natuursteen. Deze grondplaat heeft een standaardformaat: 50x50x5cm en is leverbaar in verschillende kleuren (zie kleurvoorbeelden). Let wel, de bovenplaat is altijd van Marlin natuursteen. Een combinatie met een andere kleur grondplaat is mogelijk. 

  • levertijd monument: ca. 4 weken na goedkeuring ontwerp + vergunning 
  • Opmerking: het monument mag pas geplaatst worden na ontvangst van de vergunning.

In3 gespreid betalen

In3 gespreid betalen bij Gedenk Idee,
uitermate geschikt voor grotere uitgaven.

Kleur optie natuursteen

Marlin    Jasberg
Mass Blue MultiColor
Himalaya Pardiso

Lettertypes voor urnengrafmonument

Alternatieve artikelen:

Qshops webwinkelkeurmerk

Veilig en betrouwbaar winkelen bij Gedenk Idee in Zeeland

Vakkundige medewerkers

Wij bieden professionele service door 12 jaar ervaring in de uitvaartbranche
 

Onze Service bij Gedenk Idee

 gratis vullen bij aankoop urn
 gratis vullen van assieraden
✔ professionele dienstverlening
✔ persoonlijk contact
✔ bezoek mogelijk op kantoor
✔ betaling mogelijk in termijnen


 

Verzendkosten


 

Gratis verzending vanaf €75
Gratis verzending vanaf €125

IN3 - GESPREID BETALEN


In3 gespreid betalen is uitermate geschikt voor grotere uitgaven.

- Betaal in drie termijnen

- Geen BKR toetsing, geen rente !

- beschikbaar voor orders vanaf €100


 

Laatst bekeken items