opc_loader

LED kaarslicht ROOD voor 9 maanden / H=80mm

Artikelnr: JL450

LED-kaars in wit plastic gevat. Deze kaars heeft een kleine batterij met een levensduur van ca. 9 maanden. De inwendige batterij is niet vervangbaar of oplaadbaar. De hoogte van deze kleine electrische vlam is 80mm. De kleur van de vlam is rood.

25,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Vaak uit voorraad leverbaar
Materiaal
plastic
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Formaat
H=80mm

LED kaars kleur Rood op batterij: H=80mm.

Een kleine LED kaars met een levensduur van ongeveer 9 maanden, door het kleine formaat van deze LED kaars is ook de accu wat kleiner. Geen Jaarkaars dus maar ca. 9 maanden. De kaars is vervaardigd van plastic en spatwaterbestendig, deze led-kaars is bedoeld in combinatie met een graflantaarn. De electrische kaars geeft een snel knipperend rood licht. De batterij is voor éénmalig gebruik en niet vervangbaar of oplaadbaar.

Het aan- en uitzetten gaat heel simpel, aan de bovenzijde zit een klein zwart plaatje wat over de metalen contacten moet worden geschoven. Zo kunt u indien gewenst de LED-kaars ook uitzetten tijdens de zomermaanden.

Deze LED-kaarsen houden wij merendeels ruim op voorraad, echter het kan zijn dat ze tijdelijk zijn uitverkocht door toedoen van andere enthousiaste klanten.

Let op: dit zijn snel knipperende kaarsen. 
Na verbreken van de gesealde verpakking nemen wij deze NIET retour.

 

D E T A I L S
branduren ca. 9 maanden
hoogte ca. 80mm

contactinformatie

LED kaarslicht ROOD voor 9 maanden / H=80mm heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
LED kaarslicht ROOD voor 9 maanden / H=80mm

Meest recente reviews

,