opc_loader

Haarlokbedel Turquoise

Artikelnr: BM04H

Glasbedel Turquoise voor plukje haar.
Bedel van glas vervaardigd door een traditionele Nederlandse glasblazer. Deze glasbedel heeft een holle ruimte voor een klein plukje haar of kleding wat wordt aangebracht en verzegeld door de glasblazer. Dit exclusieve gedenksieraad heeft een doorsnede van ca. 25mm en leverbaar in verschillende kleuren bij Gedenk Idee in Oosterland. Optioneel is verkrijgbaar een bijpassende mooie zilveren Snake armband.

115,00
Bedel armband Snake
x
Levertijden
Levertijd:
Levertijd 4 tot 5 weken
Verzendmethode
Post NL (Levertijd: zie productinformatie):
0,00
Kenmerken
Materiaal:
glas
Inhoud:
symbolisch
Formaat:
Ø=25mm

Haarlokbedel Pandora style: Pale-Turquoise

De haarlokbedels bij Gedenk Idee worden door een ambachtelijke glasblazer vervaardigd met een holle ruimte voor het plaatsen van een klein plukje haar. Het plaatsen van een plukje haar gebeurt door de glasblazer, het is niet mogelijk om dit zelf te doen. De binnenzijde van de glaskraal is voorzien van een zilveren huls, dit beschermt het glas voor de wrijving met de armband. Elke glaskraal wordt met de hand vervaardigd en is daardoor uniek. Wij kunnen geen meerdere exact dezelfde exemplaren garanderen, deze glaskralen zijn stuk voor stuk "unica" exemplaren.

Neemt u contact op met Wouter van Gedenk Idee voor de wijze van het aanleveren van een kleine plukje haar, dit wordt door de glasblazer verwerkt in het sieraad, hetgeen na verwerking overblijft, ontvangt u van ons natuurlijk terug. 

Speciale aanbieding:
Bij bestelling van deze glasbedels is optioneel leverbaar een mooie Snake armband van 3mm dik, deze zilveren armband is leverbaar in verschillende (pols)lengte en beschikbaar vanaf € 25,-

D E T A I L S
inhoud gering
materiaal glas
formaat in mm Ø=25mm

Alternatieve artikelen:

Qshops webwinkelkeurmerk

Veilig en betrouwbaar winkelen bij Gedenk Idee in Zeeland

Vakkundige medewerkers

Wij bieden professionele service door 10 jaar ervaring in de uitvaartbranche

Verzendkosten


Gratis verzending vanaf   75,- (NL)
Gratis verzending vanaf 140,- (BE)

Laatst bekeken items