Showroom in Rotterdam
Gratis parkeren
Glasrelieken
Exclusieve gedenkobjecten vervaardigd door Nederlandse glasblazers. Door toevoegen van delen crematie as wordt het gedenkobject een tastbare herinnering aan uw dierbare. Elk exemplaar is uniek en wordt in overleg met u gemaakt.

Zie ook onze Memorie Line Glas Urnen-collectie >>


Glasrelieken 

per pagina
Toont 1 - 24 van de 27 items
 • Het gedenklicht Fenix is een heel persoonlijk aandenken aan een overledene. De gedenklichten van glas bij Gedenk Idee worden vervaardigd met een kleine hoeveelheid as. Doordat de glasobjecten met de mond worden geblazen zijn deze uniek en vormen zij een tasbare herinnering aan uw dierbare. 

  € 215,00
 • Het gedenklicht Melkweg is een heel persoonlijk aandenken aan een overledene. De gedenklichten van glas bij Gedenk Idee worden vervaardigd met een kleine hoeveelheid as. De glasobjecten worden elk met de hand vervaardigd, ieder exemplaar is hierdoor uniek en met zorg vervaardigd door een Nederlandse glasblazer door toevoeging van gewenste kleuren.

  € 215,00
 • Het gedenklicht Clear is een heel persoonlijk aandenken aan een overledene. De gedenklichten van glas bij Gedenk Idee worden vervaardigd met een kleine hoeveelheid as. Doordat de glasobjecten met de mond geblazen worden zijn alle objecten altijd uniek. 

  € 215,00
 • De Stroming Rood is een glasreliek met een doorsnede van 11 cm. In dit glasobject wordt een beetje as verwerkt van uw dierbare. De Stroming wordt op ambachtelijke wijze vervaardigd en vrij uit de hand gevormd. De levertijd is ongeveer 6 weken.

  € 225,00
 • De Stroming Manderijn is een reliek met een doorsnede van 11 cm. In dit glasobject wordt een beetje as verwerkt van uw dierbare. De Stroming wordt op ambachtelijke wijze vervaardigd en vrij uit de hand gevormd. De levertijd is ongeveer 6 weken.

  € 225,00
 • De Stroming Blauw is een reliek met een doorsnede van 11 cm. In dit glasobject wordt een beetje as verwerkt van uw dierbare. De Stroming wordt op ambachtelijke wijze vervaardigd en vrij uit de hand gevormd. De levertijd is ongeveer 6 weken.

  € 225,00
 • De Stroming Sereen is een reliek met een doorsnede van 11 cm. In dit glasobject wordt een beetje as verwerkt van uw dierbare. De Stroming wordt op ambachtelijke wijze vervaardigd en vrij uit de hand gevormd. De levertijd is ongeveer 6 weken.

  € 225,00
 • De Stroming Dark is een reliek met een doorsnede van 11 cm. In dit glasobject wordt een beetje crematie-as verwerkt van uw dierbare. De Stroming wordt op ambachtelijke wijze vervaardigd en vrij uit de hand gevormd. De levertijd is ongeveer 6 weken.

  € 225,00
 • Het glasreliek Wolk is een reliek met een doorsnede van 11 cm. In dit glasobject wordt een beetje as verwerkt van uw dierbare. De Wolk wordt op ambachtelijke wijze vervaardigd en vrij uit de hand gevormd. De wolk wordt gevormd door een hoeveelheid crematie as in clear glas. In het voorbeeldplaatje is dit blauw om de wolk te accentueren. De levertijd is...

  € 225,00
 • De Vogel is een exclusief vervaardigd glasreliek waarin opgenomen een kleine hoeveelheid crematie as. Elk exemplaar is uniek en wordt speciaal voor u vervaardigd door een Nederlandse glasblazer. Het is mogelijk meerdere kleuren te verwerken in het glasreliek, neem gerust contact op voor advies. Levering op uw adres in Nederland vanaf Euro 135,-

  € 135,00
 • De Menhir is een exclusief vervaardigd glasreliek waarin opgenomen een kleine hoeveelheid crematie as. Elk exemplaar is uniek en wordt speciaal voor u vervaardigd door een Nederlandse glasblazer. Het is mogelijk meerdere kleuren te verwerken in het glasreliek. Zie hiertoe eerder gemaakte voorbeeld exemplaren. De menhir is leverbaar in medium (13 cm) en...

  € 225,00
 • Het glasreliek Hart is een mooi reliek met een doorsnede van 13x13x4cm. In dit glasobject wordt een beetje crematie-as verwerkt van uw dierbare. Het hartje wordt op ambachtelijke wijze vervaardigd en vrij uit de hand gevormd. Elk exemplaar is hierbij uniek en verschillende glas-kleuren naar uw voorkeur mogelijk. Optioneel is dit model Hart ook...

  € 275,00
 • De Boom is een reliek en exclusief van glas vervaardigd. In dit glasobject wordt een beetje crematie as verwerkt van uw dierbare. Enkele theelepeltjes is hiervoor voldoende. De Boom is enkel leverbaar in formaat 22 x 14 cm. Er zijn verschillende kleuren mogelijk welke verwerkt kunnen worden door de glasblazer. Dit voorbeeld exemplaar is Rozenrood.

  € 285,00
 • De Traan is een reliek exclusief van glas vervaardigd. In dit glasobject wodt een beetje crematie-as verwerkt van uw dierbare. Enkele theelepeltjes is hiervoor voldoende. De Traan is leverbaar in drie formaten bij Gedenk Idee. Er zijn vele kleuren mogelijk voor de vervaardiging van dit persoonlijk gedenkteken. Neemt u gerust contact op voor aanvullend...

  € 145,00
 • De Traan is een reliek exclusief van glas vervaardigd. In dit glasobject wodt een beetje crematie as verwerkt van uw dierbare. Enkele theelepeltjes is hiervoor voldoende. De Traan is leverbaar in drie formaten bij Gedenk Idee. Er zijn vele kleuren mogelijk voor de vervaardiging van dit persoonlijk gedenkteken. Neemt u gerust contact op voor aanvullend...

  € 145,00
 • De Traan is een reliek exclusief van glas vervaardigd. In dit glasobject wodt een beetje crematie as verwerkt van uw dierbare. Enkele theelepeltjes is hiervoor voldoende. De Traan is leverbaar in drie formaten bij Gedenk Idee. Er zijn vele kleuren mogelijk voor de vervaardiging van dit persoonlijk gedenkteken. Neemt u gerust contact op voor aanvullend...

  € 145,00
 • De Gekoesterd is een reliek exclusief van glas vervaardigd. In deze traan wordt een beetje crematie as verwerkt van uw dierbare. Enkele theelepeltjes is hiervoor voldoende. De Traan is enkel leverbaar in formaat 13 x 7 cm. Er zijn verschillende kleuren mogelijk welke verwerkt kunnen worden door de glasblazer. Dit voorbeeld exemplaar is donkerblauw met...

  € 225,00
 • De Brug is een reliek en exclusief van glas vervaardigd. In dit glasobject wordt een beetje crematie-as verwerkt van uw dierbare. Enkele theelepeltjes is hiervoor voldoende. De Brug is ca. 13 cm hoog. Er zijn verschillende kleuren mogelijk welke verwerkt kunnen worden door de glasblazer. De getoonde exemplaren zijn blauw en violet.

  € 315,00
 • Een knuffelsteen van glas vervaardigd. In dit glasobject wordt een beetje crematie as verwerkt van uw dierbare. Enkele theelepeltjes is hiervoor voldoende. De knuffelsteen heeft een teder karakter, door de omvang wordt deze vaak meegenomen op reis. Het formaat is ca. 4 cm.

  € 120,00
 • Een knuffelsteen Hart van glas vervaardigd. In dit glasobject wodt een beetje crematie as verwerkt van uw dierbare. Enkele theelepeltjes is hiervoor voldoende. De knuffelsteen heeft een teder karakter, door de omvang wordt deze vaak meegenomen op reis. Het formaat is ca. 4x3,5 cm.

  € 120,00
 • Een knuffelsteen van glas vervaardigd. In dit glasobject wodt een beetje crematie as verwerkt van uw dierbare. Enkele theelepeltjes is hiervoor voldoende. De knuffelsteen heeft een teder karakter, door de omvang wordt deze vaak meegenomen op reis. Het formaat is ca. 4 cm.

  € 120,00
 • De Bird Fantasy Blauw is een schitterend herinneringsmonumentje. Deze kleine vogel van glas heeft een as-compartiment waar naar keuze een symbolische hoeveelheid as in wordt opgeslagen. Na het aanbrengen wordt de vulopening verzegeld en voor eeuwig afgesloten. De Bird is leverbaar in verschillende kleuren bij Gedenk Idee in Rotterdam.

  € 65,00
 • De Bird met Blauw verendek is een schitterend herinneringsmonumentje. Deze kleine vogel van glas heeft een as-compartiment waar naar keuze een symbolische hoeveelheid as in wordt opgeslagen. Na het aanbrengen wordt de vulopening verzegeld en voor eeuwig afgesloten. De Bird is leverbaar in verschillende kleuren bij Gedenk Idee in Rotterdam.

  € 65,00
 • De Bird Rood/Bruin met strepen is een schitterend herinneringsmonumentje. Deze kleine vogel van glas heeft een as-compartiment waar naar keuze een symbolische hoeveelheid as in wordt bewaard. Na het aanbrengen wordt de vulopening verzegeld en voor eeuwig afgesloten. De Bird is leverbaar in verschillende kleuren bij Gedenk Idee in Rotterdam.

  € 65,00
Toont 1 - 24 van de 27 items