Showroom in Rotterdam
Gratis parkeren
Glasrelieken

Urnen van glas met kleine askamer

Exclusieve gedenkobjecten vervaardigd door meester glasblazers. Door toevoegen van crematie-as wordt het gedenkobject een tastbare herinnering aan uw dierbare. Het as-reservoir wordt afgesloten d.m.v. een zelf-hechtend sluitplaatje. Door de transparantie van het kristalglas is het crematie-as deels zichtbaar. In combinatie met de warme kleurschakering krijgt het as-gedenkornament een extra dimensie en prachtige uitstraling.

Glasrelieken 

per pagina
Toont 1 - 24 van de 42 items
 • De Bird Fantasy Blauw is een schitterend herinneringsmonumentje. Deze kleine vogel van glas heeft een as-compartiment waar naar keuze een symbolische hoeveelheid as in wordt opgeslagen. Na het aanbrengen wordt de vulopening verzegeld en voor eeuwig afgesloten. De Bird is leverbaar in verschillende kleuren bij Gedenk Idee in Rotterdam.

  € 65,00
 • De Bird met Blauw verendek is een schitterend herinneringsmonumentje. Deze kleine vogel van glas heeft een as-compartiment waar naar keuze een symbolische hoeveelheid as in wordt opgeslagen. Na het aanbrengen wordt de vulopening verzegeld en voor eeuwig afgesloten. De Bird is leverbaar in verschillende kleuren bij Gedenk Idee in Rotterdam.

  € 65,00
 • De Bird Rood/Bruin met strepen is een schitterend herinneringsmonumentje. Deze kleine vogel van glas heeft een as-compartiment waar naar keuze een symbolische hoeveelheid as in wordt bewaard. Na het aanbrengen wordt de vulopening verzegeld en voor eeuwig afgesloten. De Bird is leverbaar in verschillende kleuren bij Gedenk Idee in Rotterdam.

  € 65,00
 • De Bird met Wit verendek is een schitterend herinneringsmonumentje. Deze kleine vogel van glas heeft een as-compartiment waar naar keuze een symbolische hoeveelheid as in wordt opgeslagen. Na het aanbrengen wordt de vulopening verzegeld en voor eeuwig afgesloten. De Bird is leverbaar in verschillende kleuren bij Gedenk Idee in Rotterdam.

  € 65,00
 • De Bird met Zwart verendek is een schitterend herinneringsmonumentje. Deze kleine vogel van glas heeft een as-compartiment waar naar keuze een symbolische hoeveelheid as in wordt opgeslagen. Na het aanbrengen wordt de vulopening verzegeld en voor eeuwig afgesloten. De Bird is leverbaar in verschillende kleuren bij Gedenk Idee in Rotterdam.

  € 65,00
 • De Bird met Rood verendek is een schitterend herinneringsmonumentje. Deze kleine vogel van glas heeft een as-compartiment waar naar keuze een symbolische hoeveelheid crematie-as in wordt opgeslagen. Na het aanbrengen wordt de vulopening verzegeld en voor eeuwig afgesloten. De Bird is leverbaar in verschillende kleuren bij Gedenk Idee in Rotterdam.

  € 65,00
 • Druppel mini urn Cognac van kristalglas vervaardigd. Een sierlijke mini urn inhoud ca. 50ml. Dit mooie as-gedenkornament is leverbaar in verschillende kleuren, elk met de hand vervaardigd. De urn kunt u zelf voorzien van een beetje crematie-as. Indien gewenst doen wij dat graag voor u bij uw bezoek aan onze uitvaartwinkel in Rotterdam.

  € 75,00
 • Druppel mini urn Dark Blue van kristalglas vervaardigd. Een sierlijke mini urn inhoud ca. 50ml. Dit mooie as-gedenkornament is leverbaar in verschillende kleuren, elk met de hand vervaardigd. De urn kunt u zelf voorzien van een beetje crematie-as. Indien gewenst doen wij dat graag voor u bij uw bezoek aan onze uitvaartwinkel in Rotterdam.

  € 75,00
 • Druppel mini urn Green van kristalglas vervaardigd. Een sierlijke mini urn inhoud ca. 50ml. Dit mooie as-gedenkornament is leverbaar in verschillende kleuren, elk met de hand vervaardigd. De urn kunt u zelf voorzien van een beetje crematie-as. Indien gewenst doen wij dat graag voor u bij uw bezoek aan onze uitvaartwinkel in Rotterdam.

  € 75,00
 • Druppel mini urn Purple van kristalglas vervaardigd. Een sierlijke mini urn inhoud ca. 50ml. Dit mooie as-gedenkornament is leverbaar in verschillende kleuren, elk met de hand vervaardigd. De urn kunt u zelf voorzien van een beetje crematie-as. Indien gewenst doen wij dat graag voor u bij uw bezoek aan onze uitvaartwinkel in Rotterdam.

  € 75,00
 • Druppel mini urn Rosé van kristalglas vervaardigd. Een sierlijke mini urn inhoud ca. 50ml. Dit mooie as-gedenkornament is leverbaar in verschillende kleuren, elk met de hand vervaardigd. De urn kunt u zelf voorzien van een beetje crematie-as. Indien gewenst doen wij dat graag voor u bij uw bezoek aan onze uitvaartwinkel in Rotterdam.

  € 75,00
 • Druppel mini urn Cognac-Green van kristalglas vervaardigd. Een sierlijke mini urn inhoud ca. 50ml. Dit mooie as-gedenkornament is leverbaar in verschillende kleuren, elk met de hand vervaardigd. De urn kunt u zelf voorzien van een beetje crematie-as. Indien gewenst doen wij dat graag voor u bij uw bezoek aan onze uitvaartwinkel in Rotterdam.

  € 75,00
 • Sparkle urn Blue van kristalglas. Een sierlijke druppel mini urn inhoud ca.40ml met speelse reliëfstroken en kleine luchtbelletjes. Dit mooie as-gedenkornament is leverbaar in verschillende kleuren. De glazen urn kunt u eenvoudig zelf voorzien van een beetje crematie-as. Indien gewenst doen wij dat graag voor u bij uw bezoek aan onze uitvaartwinkel...

  € 75,00
 • Hart mini urn Blue is van kristalglas vervaardigd. Een sierlijke mini urn inhoud ca. 50ml. Dit mooie as-gedenkornament is leverbaar in verschillende kleuren, elk met de hand vervaardigd. De glazen urn kunt u zelf voorzien van een beetje crematie-as via een opening aan de onderzijde. Indien gewenst doen wij dat graag voor u bij uw bezoek aan onze...

  € 77,50
 • Ripple urn Blue White van kristalglas. Een sierlijke druppel mini urn inhoud ca.40ml met een speels en kabbelend patroon. Dit mooie as-gedenkornament is leverbaar in verschillende kleuren. Deze glazen urn kunt u eenvoudig zelf voorzien van een beetje crematie-as. Indien gewenst doen wij dat graag voor u bij uw bezoek aan onze uitvaartwinkel in Rotterdam.

  € 80,00
 • Sparkle urn Cognac van kristalglas. Een sierlijke druppel mini urn inhoud ca.40ml met speelse reliëfstroken en kleine luchtbelletjes. Dit mooie as-gedenkornament is leverbaar in verschillende kleuren. De glazen urn kunt u eenvoudig zelf voorzien van een beetje crematie-as. Indien gewenst doen wij dat graag voor u bij uw bezoek aan onze uitvaartwinkel...

  € 75,00
 • Hart mini urn Gold is van kristalglas vervaardigd. Een sierlijke mini urn inhoud ca. 50ml. Dit mooie as-gedenkornament is leverbaar in verschillende kleuren, elk met de hand vervaardigd. De glazen urn kunt u zelf voorzien van een beetje crematie-as via een opening aan de onderzijde. Indien gewenst doen wij dat graag voor u bij uw bezoek aan onze...

  € 77,50
 • Ripple urn Black White van kristalglas. Een sierlijke druppel mini urn inhoud ca.40ml met een speels en kabbelend patroon. Dit mooie as-gedenkornament is leverbaar in verschillende kleuren. Deze glazen urn kunt u eenvoudig zelf voorzien van een beetje crematie-as. Indien gewenst doen wij dat graag voor u bij uw bezoek aan onze uitvaartwinkel in Rotterdam.

  € 80,00
 • Sparkle urn Rosé van kristalglas. Een sierlijke druppel mini urn inhoud ca.40ml met speelse reliëfstroken en kleine luchtbelletjes. Dit mooie as-gedenkornament is leverbaar in verschillende kleuren. De glazen urn kunt u eenvoudig zelf voorzien van een beetje crematie-as. Indien gewenst doen wij dat graag voor u bij uw bezoek aan onze...

  € 75,00
 • Hart mini urn Rosé is van kristalglas vervaardigd. Een sierlijke mini urn inhoud ca. 50ml. Dit mooie as-gedenkornament is leverbaar in verschillende kleuren, elk met de hand vervaardigd. De glazen urn kunt u eenvoudig zelf voorzien van een beetje crematie-as via een opening aan de onderzijde. Indien gewenst doen wij dat graag voor u bij uw bezoek...

  € 77,50
 • Ripple urn Green-White van kristalglas. Een sierlijke druppel mini urn inhoud ca.40ml met een speels en kabbelend patroon. Dit mooie as-gedenkornament is leverbaar in verschillende kleuren. Deze glazen urn kunt u eenvoudig zelf voorzien van een beetje crematie-as. Indien gewenst doen wij dat graag voor u bij uw bezoek aan onze uitvaartwinkel in Rotterdam.

  € 80,00
 • Sparkle urn Green-Purple van kristalglas. Een sierlijke druppel mini urn inhoud ca.40ml met speelse reliëfstroken en kleine luchtbelletjes. Dit mooie as-gedenkornament is leverbaar in verschillende kleuren. De glazen urn kunt u eenvoudig zelf voorzien van een beetje crematie-as. Indien gewenst doen wij dat graag voor u bij uw bezoek aan onze...

  € 75,00
 • Hart mini urn Green is van kristalglas vervaardigd. Een sierlijke mini urn inhoud ca. 50ml. Dit mooie as-gedenkornament is leverbaar in verschillende kleuren, elk met de hand vervaardigd. De glazen urn kunt u eenvoudig zelf voorzien van een beetje crematie-as via een opening aan de onderzijde. Indien gewenst doen wij dat graag voor u bij uw bezoek aan...

  € 77,50
 • Ripple urn Purple-White van kristalglas. Een sierlijke druppel mini urn inhoud ca.40ml met een speels en kabbelend patroon. Dit mooie as-gedenkornament is leverbaar in verschillende kleuren. Deze glazen urn kunt u eenvoudig zelf voorzien van een beetje crematie-as. Indien gewenst doen wij dat graag voor u bij uw bezoek aan onze uitvaartwinkel in Rotterdam.

  € 80,00
Toont 1 - 24 van de 42 items