Showroom in Rotterdam
Gratis parkeren
Memorie Line Glas urnen

Memorie Line urnen van glas.

Een uniek assortiment handgemaakte urnen van kristalglas met een kleine afsluitbare kamer. De urn kunt u zelf voorzien van een beetje crematie-as via een opening aan de onderzijde. Indien gewenst doen wij dat graag voor u bij uw bezoek aan onze uitvaartwinkel in Rotterdam.


Memorie Line Glas urnen 

Toont 1 - 8 van de 8 items
 • De Bird Fantasy Blauw is een schitterend herinneringsmonumentje. Deze kleine vogel van glas heeft een as-compartiment waar naar keuze een symbolische hoeveelheid as in wordt opgeslagen. Na het aanbrengen wordt de vulopening verzegeld en voor eeuwig afgesloten. De Bird is leverbaar in verschillende kleuren bij Gedenk Idee in Rotterdam.

  € 65,00
 • De Bird met Blauw verendek is een schitterend herinneringsmonumentje. Deze kleine vogel van glas heeft een as-compartiment waar naar keuze een symbolische hoeveelheid as in wordt opgeslagen. Na het aanbrengen wordt de vulopening verzegeld en voor eeuwig afgesloten. De Bird is leverbaar in verschillende kleuren bij Gedenk Idee in Rotterdam.

  € 65,00
 • De Bird Rood/Bruin met strepen is een schitterend herinneringsmonumentje. Deze kleine vogel van glas heeft een as-compartiment waar naar keuze een symbolische hoeveelheid as in wordt bewaard. Na het aanbrengen wordt de vulopening verzegeld en voor eeuwig afgesloten. De Bird is leverbaar in verschillende kleuren bij Gedenk Idee in Rotterdam.

  € 65,00
 • De Bird met Wit verendek is een schitterend herinneringsmonumentje. Deze kleine vogel van glas heeft een as-compartiment waar naar keuze een symbolische hoeveelheid as in wordt opgeslagen. Na het aanbrengen wordt de vulopening verzegeld en voor eeuwig afgesloten. De Bird is leverbaar in verschillende kleuren bij Gedenk Idee in Rotterdam.

  € 65,00
 • De Bird met Zwart verendek is een schitterend herinneringsmonumentje. Deze kleine vogel van glas heeft een as-compartiment waar naar keuze een symbolische hoeveelheid as in wordt opgeslagen. Na het aanbrengen wordt de vulopening verzegeld en voor eeuwig afgesloten. De Bird is leverbaar in verschillende kleuren bij Gedenk Idee in Rotterdam.

  € 65,00
 • De Bird met Rood verendek is een schitterend herinneringsmonumentje. Deze kleine vogel van glas heeft een as-compartiment waar naar keuze een symbolische hoeveelheid crematie-as in wordt opgeslagen. Na het aanbrengen wordt de vulopening verzegeld en voor eeuwig afgesloten. De Bird is leverbaar in verschillende kleuren bij Gedenk Idee in Rotterdam.

  € 65,00
 • De dierenurn Uil is een herinneringsmonument en leverbaar in 2 kleuren. De kleine vogel heeft een as-compartiment aan de onderzijde voor een kleine symbolische hoeveelheid crematie-as. Deze dierenurn Uil is ca. 11,5cm hoog en heeft een inhoud van ca. 50ml. Het aanbrengen van de crematie-as is een eenvoudige handeling, indien gewenst doen wij dat graag...

  € 90,00
 • De huisdieren mini urn Uil is een herinneringsmonument en leverbaar in 2 kleuren. De kleine vogel heeft een as-compartiment aan de onderzijde voor een kleine symbolische hoeveelheid crematie-as. Deze dierenurn Uil is ca. 11,5cm hoog en heeft een inhoud van ca. 50ml. Het aanbrengen van de crematie-as is een eenvoudige handeling, indien gewenst doen wij dat...

  € 90,00
Toont 1 - 8 van de 8 items