Showroom in Rotterdam
Gratis parkeren
Huisdieren urnen en gedenksieraden

Betaalbare en mooie urnen als herinnering aan uw huisdier

In deze categorie urnen en gedenksieraden voor Honden, Poezen + onze Hart mini urnen collectie

Huisdieren urnen en gedenksieraden 

Toont 1 - 12 van de 12 items
 • Messing dieren mini urn en kaarshouder. Deze urn maakt deel uit van de LoveUrns collectie van Funeral Products. Een kleine hoeveelheid as kan worden geplaatst in deze mini urn.

  € 115,00
 • De Adore messing dieren urnen collectie is leverbaar in drie formaten bij Gedenk Idee. Deze urn kleur antraciet grijs maakt deel uit van de LoveUrns collectie van Funeral Products. De opening van deze urn is afgesloten met een glimmend schroefdeksel. Geen verzendkosten bij levering in Nederland met PostNL vanaf Euro 100,-

  € 99,00
 • De Raku urnen collectie is leverbaar in drie formaten bij Gedenk Idee. Deze dierenurn maakt deel uit van de LoveUrns collectie van Funeral Products. De opening van deze urn is afgesloten aan de bovenzijde met een deksel.

  € 69,00
 • De Elegant Cat urnen collectie is leverbaar in drie kleuren bij Gedenk Idee. Deze fraaie dieren urn met inhoud 700ml maakt deel uit van de LoveUrns collectie van Funeral Products. In de halsband van deze wit gekleurde poezenurn is een Swarovski steentje aangebracht. Geen verzendkosten bij levering in NL.

  € 120,00
 • De Black Sable messing poezen urn is enkel leverbaar in één formaat bij Gedenk Idee. Deze dieren urn (inhoud 1000ml) maakt deel uit van de LoveUrns collectie van Funeral Products. De opening van deze urn is afgesloten met een schroefdeksel.

  € 95,00
 • De TerryBear Cat Gracious is vervaardigd van messing. De kleurstelling is Stone. Deze poes op 4 voeten meet 25cm en is 10cm hoog. Deze poezen urn is geschikt voor ongeveer 400ml crematie as. Geen verzendkosten bij levering op uw adres in Nederland.

  € 145,00
 • Hart urnen collectie in Antraciet grijs voor huisdieren, leverbaar in drie formaten bij Gedenk Idee. Deze dieren urnen maken deel uit van de LoveUrns collectie van Funeral Products. Alle hartjes zijn aan de onderzijde voorzien van een schroefdop waardoor u eenvoudig de mini urn kunt voorzien van een beetje crematie-as.

  € 79,00
 • Hart dieren-urn in Cranberry Rood met pootafdrukken in goudkleur, het urntje is leverbaar in twee formaten bij Gedenk Idee Rotterdam. Deze dieren urnen collectie maakt deel uit van de LoveUrns collectie van Funeral Products. Alle hartjes zijn aan de onderzijde voorzien van een schroefdop en GlossCoat.

  € 105,00
 • De Terrybear Talico Bronze Tall Cat is vervaardigd van messing. De kleurstelling is Bruin. Deze poes op achterpoten meet hoog 23 cm en is 11,5 cm breed. Deze poezen urn is geschikt voor ongeveer 650ml crematie-as. Geen verzendkosten bij levering op uw adres in Nederland.

  € 145,00
 • De Majesty Cat urnen collectie is leverbaar in drie kleuren bij Gedenk Idee. Deze fraaie dieren urn maakt deel uit van de LoveUrns collectie van Funeral Products. Deze poezen urn is 24 cm hoog en heeft een inhoud van 0,5 liter. Geen verzendkosten bij levering in NL.

  € 110,00
 • Ashanger Ster met kluif van zilver en met een holle ruimte voor een kleine en symbolische hoeveelheid as van uw dierbare huisdier. Dit gedenksieraad DH206 is vervaardigd van Sterling zilver door Atlantis Memorials. Optioneel is leverbaar een bijpassend zilveren collier van 50cm lengte voor € 39,-  Een kleine inscriptie op de achterzijde van deze...

  € 119,00
 • Keramiek dieren urn Slapende Poes van beeldend kunstenaar Geert Kunen. Dit gedenkteken is met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei en voorzien van een dun laagje vloeibaar brons.  De urn heeft een inhoud van ca. 0,50 liter en meet 11 cm. Deze keramiek dierenurnen worden op bestelling vervaardigd, de levertijd is ca. 3 weken. Bij Gedenk Idee geen...

  € 179,00
Toont 1 - 12 van de 12 items