Showroom in Rotterdam
Gratis parkeren
Terrybear memory light

Memory Light urn met waxine

Een stijlvolle mini urn met waxinehouder. De Memory light urn kan onopvallend geplaatst worden in de huiskamer zonder de nadruk van een urn. De waxinehouder met mini urn is ca.14cm hoog met een doorsnede van 8,5cm. In de urn is plaats voor een kleine hoeveelheid crematie-as of een klein tastbaar aandenken van uw dierbare.


Terrybear memory light 

Toont 1 - 6 van de 6 items
 • Memory Light Bronze.Een stijlvolle mini urn met waxinehouder. De Memory light urn kan onopvallend geplaatst worden in de huiskamer zonder de nadruk van een urn. De waxinehouder met mini urn is ca. 14cm hoog met een doorsnede van 8,5cm. In de urn is plaats voor een kleine hoeveelheid crematie-as of een klein tastbaar aandenken van uw dierbare.

  € 90,00
 • Memory Light Pewter.Een stijlvolle mini urn met waxinehouder. De zilverkleurige Memory light urn kan onopvallend geplaatst worden in de huiskamer zonder de nadruk van een urn. De waxinehouder met mini urn is ca. 14cm hoog met een doorsnede van 8,5cm. In de urn is plaats voor een kleine hoeveelheid crematie-as of een klein tastbaar aandenken van uw dierbare.

  € 90,00
 • Memory Light Slate.Een stijlvolle mini urn met waxinehouder. De Memory light urn Slate kan onopvallend geplaatst worden in de huiskamer zonder de nadruk van een urn. De waxinehouder met mini urn is ca. 14cm hoog met een doorsnede van 8,5cm. In de urn is plaats voor een kleine hoeveelheid crematie-as of een klein tastbaar aandenken van uw dierbare.

  € 90,00
 • Memory Light Crimson.Een stijlvolle mini urn met waxinehouder. De roodkleurige Memory light urn kan onopvallend geplaatst worden in de huiskamer zonder de nadruk van een urn. De waxinehouder met mini urn is ca. 14cm hoog met een doorsnede van 8,5cm. In de urn is plaats voor een kleine hoeveelheid crematie-as of een klein tastbaar aandenken van uw dierbare.

  € 90,00
 • Memory Light Pearl Blue.Een stijlvolle mini urn met waxinehouder. De blauwgekleurde Memory light urn kan onopvallend geplaatst worden in de huiskamer zonder de nadruk van een urn. De waxinehouder met mini urn is ca. 14cm hoog met een doorsnede van 8,5cm. In de urn is plaats voor een kleine hoeveelheid crematie-as of een klein tastbaar aandenken van uw...

  € 90,00
 • Memory Light Pearl White.Een stijlvolle mini urn met waxinehouder. De witgekleurde Memory light urn kan onopvallend geplaatst worden in de huiskamer zonder de nadruk van een urn. De waxinehouder met mini urn is ca. 14cm hoog met een doorsnede van 8,5cm. In de urn is plaats voor een kleine hoeveelheid crematie-as of een klein tastbaar aandenken van uw...

  € 90,00
Toont 1 - 6 van de 6 items