Showroom in Rotterdam
Gratis parkeren
Aluminium urnen

Urnen van aluminium in moderne stijl

De Moderno en ProteXion zijn vervaardigd van aluminium en ontworpen door de Nederlandse kunstenaar Suzanne Bohncke.


Aluminium urnen 

Toont 1 - 8 van de 8 items
 • Mini urn ProteXion van aluminium. De satijn gepolijste buitenkant biedt bescherming aan de binnenbuis. Deze binnenbuis is geschikt voor een kleine hoeveelheid as (0,2 liter). De hoogte van deze aluminium mini urn is 185mm.

  € 110,00
 • Mini duo urn ProteXion van aluminium. De satijn gepolijste buitenkant biedt bescherming aan de binnenbuis. Deze plexi binnenbuis is geschikt voor twee afzonderlijke hoeveelheden as (2 x 0,11 liter). De hoogte van deze aluminium mini urn: 185mm.

  € 125,00
 • Mini urn ProteXion van aluminium. De satijn gepolijste buitenkant biedt bescherming aan de binnenbuis. Deze binnenbuis is geschikt voor een kleine hoeveelheid as (0,1 liter) en doorzichtig. De hoogte van deze aluminium mini urn is 185mm.

  € 110,00
 • Mini urn ProteXion van aluminium. De satijn gepolijste buitenkant biedt bescherming aan de binnenbuis. Deze doorzichtige askamer is geschikt voor twee afzonderlijke en kleine hoeveelheden cremate as. De hoogte van de aluminium mini duo-urn is 185mm.

  € 130,00
 • Moderno urn van aluminium. Deze kleine urn is satijn gepolijst aan de buitenkant gecombineerd met een hoogglans afwerking. De urn is geschikt voor een kleine hoeveelheid crematie as (0,11 liter). Het formaat van deze Moderno (klein) is 50x50x80 mm. De Moderno is leverbaar in drie formaten bij Gedenk Idee in Rotterdam.

  € 79,00
 • Moderno urn van aluminium. Deze medium urn is satijn gepolijst aan de buitenkant gecombineerd met een hoogglans afwerking. De urn is geschikt voor een kleine hoeveelheid crematie as (0,65 liter). Het formaat van deze kleine Moderno urn is 80x80x150 mm. De Moderno is leverbaar in drie formaten bij Gedenk Idee in Rotterdam.

  € 165,00
 • Moderno urn van aluminium. Dit grote model urn is satijn gepolijst aan de buitenkant gecombineerd met een hoogglans afwerking. De urn is geschikt voor een volledige asbestemming (3,5 liter). Het formaat van deze Moderno is 150x150x200 mm. De Moderno is leverbaar in drie formaten bij Gedenk Idee in Rotterdam.

  € 285,00
 • Moderno urn van aluminium. Deze kleine ronde urn is satijn gepolijst aan de buitenkant gecombineerd met een hoogglans afwerking. De urn is geschikt voor een kleine hoeveelheid crematie as (0,11 liter). Het formaat van deze kleine Moderno urn is 60x60 mm.

  € 79,00
Toont 1 - 8 van de 8 items