opc_loader

Elan line Ivory urn met ivoortinten en parelmoerglans

Artikelnr: Elan-Ivory

Urn Ivory met parelmoerglans

De bolvormige urn heeft een kleurencombinatie van ivoortinten met een zachte parelmoerglans en is afgewerkt met een fijn reliëf.  Aan de binnenzijde van de urn bevindt zich een as-reservoir waar al het crematie-as in bewaard kan worden. Deze Elan urn is leverbaar in verschillende formaten.

Formaat urn

139,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Formaat
naar keuze
Materiaal
kristalglas
Inhoud
naar keuze

Ivory urn met ivoortinten en parelmoerglans in 4 formaten.

De Elan-line is geïnspireerd op de 4 elementen uit de natuur: aarde, water, lucht en vuur. De 4 elementen vertalen de hartstocht “het vuur” van de krachten in de natuur. De Elan-line vertegenwoordigd een collectie as-gedenkornamenten met voornamelijk ronde vormen en zijn verkrijgbaar in diverse kleurcombinaties. De Elan-line is een unieke collectie urnen die met bezieling is vervaardigd. Uniek in onze collectie is deze 4 liter urn. De bolvormige urn heeft een kleurencombinatie van ivoortinten met een zachte parelmoerglans en is afgewerkt met een fijn reliëf. 

Aan de binnenzijde van de urn bevindt zich een as-reservoir waar al het crematie-as in bewaard kan worden. Deze urn wordt afgesloten met een zelf-hechtende sluitplaat. De urn is niet transparant dus het crematie-as is niet zichtbaar. De Elan-line 4 liter urn is ook verkrijgbaar in de kleuren sea-blue en rood. Deze prachtige urn is meer dan een as-gedenkornament, het is een waar kunstwerk dat tevens zeer geschikt is als grafornament.

Alle urnen zijn van kristalglas en met de hand vervaardigd, dit maakt elk ornament uniek.
 

D E T A I L S
Ø=8cm (S) 60ml €139
Ø=14cm (M) 500ml €175
Ø=17cm (L) 1500ml €195
Ø=20cm (XL 4000ml €499

contactinformatie

Elan line Ivory urn met ivoortinten en parelmoerglans heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Elan line Ivory urn met ivoortinten en parelmoerglans

Meest recente reviews

,