opc_loader

Marble Earth urn in drie formaten (100 / 500 / 1500ml)

Artikelnr: E03ME

Urn Marble Earth met ronde vorm

Het as-gedenkornament heeft een kleurencombinatie van bruine tinten met een vleugje wit. Het marmer effect en de zachte parelmoerglans geeft een prachtige uitstraling aan dit as-gedenkornament. Aan de binnenzijde van de urn bevindt zich een as-reservoir waar al het crematie-as in bewaard kan worden. De Marble Earth is leverbaar in drie maten.

Formaat urn

139,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Materiaal
kristalglas
Inhoud
100 / 500 / 1500ml
Formaat
naar keuze

Elan urn Marble Earth met bruine tinten en een vleugje wit.

De Elan-line is geïnspireerd op de 4 elementen uit de natuur: aarde, water, lucht en vuur. De 4 elementen vertalen de hartstocht “het vuur” van de krachten in de natuur. De Elan-line vertegenwoordigd een collectie as-gedenkornamenten met voornamelijk ronde vormen en zijn verkrijgbaar in diverse kleurcombinaties. De Elan-line is een unieke collectie urnen die met bezieling is vervaardigd. Het as-gedenkornament heeft een kleurencombinatie van bruine tinten met een vleugje wit. Het marmer effect en de zachte parelmoerglans geeft een prachtige uitstraling aan dit as-gedenkornament

Aan de binnenzijde van de urn bevindt zich een as-reservoir waar al het crematie-as in bewaard kan worden. Deze urn wordt afgesloten d.m.v. een zelf-hechtende sluitplaat. De urn is niet transparant dus het crematie-as is niet zichtbaar. Deze Elan-line urnen zijn ook verkrijgbaar in de kleuren Marble Red, Marble Green en Marble Blue. Deze prachtige urn is meer dan een as-gedenkornament, het is een waar kunstwerk dat tevens zeer geschikt is als grafornament.

RVS staander voor Marble urn small (100ml)
De RVS staanders bieden de mogelijkheid om uw eigen gedenk monumentje te creëren voor thuis en zijn verkrijgbaar in een aantal verschillende varianten: RVS staander blanco, RVS staander met figurante; hartje, dierenpootje of vlinder en een combinatie van figuratie en tekst. Het is tevens mogelijk om uw eigen gepersonaliseerde tekst toe te voegen d.m.v. een lasergravure. U creëert uw eigen persoonlijk aandenken ter nagedachtenis van uw dierbaren. Prijzen voor tekstgravering op aanvraag !

Alle urnen zijn van kristalglas en met de hand vervaardigd, dit maakt elk ornament uniek.
 

D E T A I L S
bulb 8cm/100ml €139
medium 14cm/500ml €179
large 17cm/1500ml €199

contactinformatie

Marble Earth urn in drie formaten (100 / 500 / 1500ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Marble Earth urn in drie formaten (100 / 500 / 1500ml)

Meest recente reviews

,