opc_loader

Elan-line Terra urn brique- paars- en goud-witte kleurtinten

Artikelnr: Elan-Terra

Urn Terra met goud-witte kleurtinten

De bolvormige urn heeft een kleurencombinatie van brique- paars- en goud-witte kleurtinten. Aan de binnenzijde van de urn bevindt zich een as-reservoir waar al het crematie-as in bewaard kan worden. De Terra bol urn is leverbaar in verschillende formaten + een druppel urn.

Formaat urn

139,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Materiaal
kristalglas
Inhoud
naar keuze
Formaat
naar keuze

Terra urn met goud-witte kleurtinten in 4 formaten.

De Elan-line is geïnspireerd op de 4 elementen uit de natuur: aarde, water, lucht en vuur. De 4 elementen vertalen de hartstocht “het vuur” van de krachten in de natuur. De Elan-line vertegenwoordigd een collectie as-gedenkornamenten met voornamelijk ronde vormen en zijn verkrijgbaar in diverse kleurcombinaties. De Elan-line is een unieke collectie urnen die met bezieling is vervaardigd. Uniek in onze collectie is deze 4 liter urn. De bolvormige urn heeft een kleurencombinatie van blauwtinten met een zachte parelmoerglans en is afgewerkt met een fijn reliëf.

Aan de binnenzijde van de urn bevindt zich een as-reservoir waar al het crematie-as in bewaard kan worden. Deze urn wordt afgesloten d.m.v. een zelf-hechtende sluitplaat. De urn is niet transparant dus het crematie-as is niet zichtbaar. De Elan-line 4 liter urn is ook verkrijgbaar in de kleuren ivoor en rood. Deze prachtige urn is meer dan een as-gedenkornament, het is een waar kunstwerk dat tevens zeer geschikt is als grafornament.

Alle urnen zijn van kristalglas en met de hand vervaardigd, dit maakt elk ornament uniek.
 

D E T A I L S
Ø=8cm (S) 60ml €139
Ø=14cm (M) 500ml €175
Ø=17cm (L) 1500ml €195
Ø=20cm (XL 4000ml €499

contactinformatie

Elan-line Terra urn brique- paars- en goud-witte kleurtinten heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Elan-line Terra urn brique- paars- en goud-witte kleurtinten

Meest recente reviews

,