opc_loader

Urn Nova azuur-blauw en wit- en goudtinten (100ml)

Artikelnr: E03BN

Urn Nova met parelmoerglans

De bulb urn heeft een kleurencombinatie van azuurblauwe tinten met een zachte parelmoerglans en is afgewerkt met een fijn reliëf. Aan de binnenzijde van de ronde urn bevindt zich een as-reservoir waar al het crematie-as in bewaard kan worden. Deze Elan bulb urn Nova is 8cm hoog.

145,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Materiaal
kristalglas
Inhoud
100ml
Formaat
H=8cm

Bulb urn Nova met parelmoerglans (100ml).

De Elan-line is geïnspireerd op de 4 elementen uit de natuur: aarde, water, lucht en vuur. De 4 elementen vertalen de hartstocht “het vuur” van de krachten in de natuur. De Elan-line vertegenwoordigd een collectie as-gedenkornamenten met voornamelijk ronde vormen en zijn verkrijgbaar in diverse kleurcombinaties. De Elan-line is een unieke collectie urnen die met bezieling is vervaardigd. De Nova bulb urn is een klein sierlijk as-gedenkornament in de vorm van een bol. Dit prachtige as-gedenkornament heeft als basis een streep patroon gecombineerd met azuur blauw- en goud-witte kleuraccenten en is afgewerkt met een parelmoerglans

Aan de binnenzijde van de urn bevindt zich een as-reservoir waar al het crematie-as in bewaard kan worden. Deze urn wordt afgesloten d.m.v. een zelf-hechtende sluitplaat. De urn is niet transparant dus het crematie-as is niet zichtbaar. De Elan-line bulb urn is ook verkrijgbaar met paars- en goud-witte kleurtinten. Deze prachtige urn is meer dan een as-gedenkornament, het is een waar kunstwerk dat tevens zeer geschikt is als grafornament.

RVS staander, hoogte=20cm 
De RVS staanders bieden de mogelijkheid om uw eigen gedenk monumentje te creëren voor thuis en zijn verkrijgbaar in een aantal verschillende varianten: RVS staander blanco, RVS staander met figurante; hartje, dierenpootje of vlinder en een combinatie van figuratie en tekst. Het is tevens mogelijk om uw eigen gepersonaliseerde tekst toe te voegen d.m.v. een lasergravure. U creëert uw eigen persoonlijk aandenken ter nagedachtenis van uw dierbaren. Prijzen voor tekstgravering op aanvraag !

Deze bulb urnen van glas worden vrij uit de hand vervaardigd, dit maakt elk gedenkornament uniek.
 

D E T A I L S
materiaal kristalglas
formaat H=8cm

contactinformatie

Urn Nova azuur-blauw en wit- en goudtinten (100ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Urn Nova azuur-blauw en wit- en goudtinten (100ml)

Meest recente reviews

,