opc_loader

Urn Sea-Blue met lichtblauwe tinten (100ml)

Artikelnr: E03BB

Bulb Urn Sea-Blue met parelmoertinten

De bulb urn heeft een kleurencombinatie van blauwtinten met een zachte parelmoerglans en is afgewerkt met een fijn reliëf. Aan de binnenzijde van de urn bevindt zich een as-reservoir waar de crematie-as in bewaard kan worden. Deze Elan bulb urn Sea-Blue is 8cm hoog.

145,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Formaat
H=8cm
Materiaal
kristalglas
Inhoud
100ml

Bulb urn Sea-Blue met parelmoerglans (100ml).

De Elan-line is geïnspireerd op de 4 elementen uit de natuur: aarde, water, lucht en vuur. De 4 elementen vertalen de hartstocht “het vuur” van de krachten in de natuur. De Elan-line vertegenwoordigd een collectie as-gedenkornamenten met voornamelijk ronde vormen en zijn verkrijgbaar in diverse kleurcombinaties. De Elan-line is een unieke collectie urnen die met bezieling is vervaardigd. De Elan-line bulb zee-blauw is een klein sierlijk as-gedenkornament in de vorm van een bulb. Dit prachtige as-gedenkornament heeft een kleurencombinatie van blauwtinten met een zachte parelmoerglans en is afgewerkt met een fijn reliëf.

Aan de binnenzijde van de urn bevindt zich een as-reservoir waar al het crematie-as in bewaard kan worden. Deze urn wordt afgesloten d.m.v. een zelf-hechtende sluitplaat. De urn is niet transparant dus het crematie-as is niet zichtbaar. De Elan-line bulb urn is ook verkrijgbaar in de kleuren Nova en Terra. Deze prachtige urn is meer dan een as-gedenkornament, het is een waar kunstwerk dat tevens zeer geschikt is als grafornament.

RVS staander, hoogte=20cm 
De RVS staanders bieden de mogelijkheid om uw eigen gedenk monumentje te creëren voor thuis en zijn verkrijgbaar in een aantal verschillende varianten: RVS staander blanco, RVS staander met figurante; hartje, dierenpootje of vlinder en een combinatie van figuratie en tekst. Het is tevens mogelijk om uw eigen gepersonaliseerde tekst toe te voegen d.m.v. een lasergravure. U creëert uw eigen persoonlijk aandenken ter nagedachtenis van uw dierbaren. Prijzen voor tekstgravering op aanvraag.

Deze bulb urnen van glas worden vrij uit de hand vervaardigd, dit maakt elk gedenkornament uniek.
 

D E T A I L S
materiaal kristalglas
formaat H=8cm

contactinformatie

Urn Sea-Blue met lichtblauwe tinten (100ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Urn Sea-Blue met lichtblauwe tinten (100ml)

Meest recente reviews

,