opc_loader

Urn Terra brique- paars- en goud-witte kleurtinten (100ml)

Artikelnr: E03BT

Urn Terra bulb met parelmoerglans

De bulb urn heeft een kleurencombinatie van paars- en goud met witte kleurtinten en parelmoerglans, deze zijn afgewerkt met een fijn reliëf. Aan de binnenzijde van de ronde urn bevindt zich een as-reservoir waar al het crematie-as in bewaard kan worden. Deze Elan bulb urn Terra is 8cm hoog.

145,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Materiaal
kristalglas
Inhoud
100ml
Formaat
H=8cm

Bulb urn Terra met parelmoerglans (100ml).

De Elan-line is geïnspireerd op de 4 elementen uit de natuur: aarde, water, lucht en vuur. De 4 elementen vertalen de hartstocht “het vuur” van de krachten in de natuur. De Elan-line vertegenwoordigd een collectie as-gedenkornamenten met voornamelijk ronde vormen en zijn verkrijgbaar in diverse kleurcombinaties. De Elan-line is een unieke collectie urnen die met bezieling is vervaardigd. Dit prachtige as-gedenkornament heeft als basis een streep patroon gecombineerd met brique- paars- en goud-witte kleuraccenten en is afgewerkt met een parelmoerglans.

Aan de binnenzijde van de urn bevindt zich een as-reservoir waar al het crematie-as in bewaard kan worden. Deze urn wordt afgesloten d.m.v. een zelf-hechtende sluitplaat. De urn is niet transparant dus het crematie-as is niet zichtbaar. De Elan-line bulb urn is ook verkrijgbaar in de kleuren azuur-blauw en wit- en goud. Deze prachtige urnen is meer dan een as-gedenkornament, het is een waar kunstwerk dat tevens zeer geschikt is als grafornament.

RVS staander, hoogte=20cm 
De RVS staanders bieden de mogelijkheid om uw eigen gedenk monumentje te creëren voor thuis en zijn verkrijgbaar in een aantal verschillende varianten: RVS staander blanco, RVS staander met figurante; hartje, dierenpootje of vlinder en een combinatie van figuratie en tekst. Het is tevens mogelijk om uw eigen gepersonaliseerde tekst toe te voegen d.m.v. een lasergravure. U creëert uw eigen persoonlijk aandenken ter nagedachtenis van uw dierbaren. Prijzen voor tekstgravering op aanvraag !

Deze bulb urnen van glas worden vrij uit de hand vervaardigd, dit maakt elk gedenkornament uniek.
 

D E T A I L S
materiaal kristalglas
formaat H=8cm

contactinformatie

Urn Terra brique- paars- en goud-witte kleurtinten (100ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Urn Terra brique- paars- en goud-witte kleurtinten (100ml)

Meest recente reviews

,