opc_loader

Urn Lamp Stace marmerkleurig met beige lampenkap

Artikelnr: UAL002MB

Onopvallend en stijlvol uw dierbare dichtbij gedenken. De Art Urn is een lamp met een urn verborgen in het voetje. Deze Stace heeft een marmerkleurige voet met een beige lampenkap. De inhoud van de verborgen urn is 3 liter.

599,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 10 werkdagen
Inhoud
3000ml
Formaat
H=53cm
Formaat (2)
Ø=lampenkap 25cm

Art Urn lamp Stace met verborgen urn en beige lampenkap.

Duurzame urn in een stijlvol concept
Wanneer we een dierbare verliezen, willen we die persoon graag dichtbij houden. Urn Art biedt hiervoor een stijlvolle oplossing, een milieuvriendelijke, moderne en urn verborgen in de voet van een elegante lamp. De inhoud van deze asbus is ongeveer 3 liter.

Duurzaamheid verzekerd
De urnen van Urn Art worden vervaardigd uit hernieuwbare, plantaardige grondstoffen zoals maïszetmeel en suikerriet en is biologisch afbreekbaar en biocompatibel. De urn kan generaties lang meegaan, echter het product is volledig composteerbaar. Als dit correct gebeurt valt de urn uiteen in koolstofdioxide, water, biomassa en minerale zouten van andere aanwezige elementen. Het materiaal breekt volledig af zonder giftige resten en de compost ondersteunt de plantengroei.

Door te kiezen voor een product van Urn Art draagt u een steentje bij aan onze natuur. Per geheel wordt via de organisatie "onetreeplanted.org" een boom geplant.

Bovendien wordt alles geproduceerd in België. De lampenkappen zijn handgemaakt door de Brusselse ontwerper Stephane Davidts.
 

D E T A I L S
formaat H=53cm
lampenkap in Beige Ø=25cm
inhoud urn 3000ml
LED lamp 6W

contactinformatie

Urn Lamp Stace marmerkleurig met beige lampenkap heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Urn Lamp Stace marmerkleurig met beige lampenkap

Meest recente reviews

,