opc_loader

Edel Gedenksteen Boeddha - Jaspis Rood (large/10ml)

Artikelnr: 2805.s13

Boeddha edel gedenksteen Jaspis Rood

Houd de herinnering aan uw dierbare levend met deze Edel-gedenksteen; de perfecte manier om een dierbare dichtbij te kunnen houden. De Boeddha steen van Jaspis Rood is een kleine urn met een symbolische inhoud van ca. 10ml. De mini urn is leverbaar in verschillende kleuren en twee formaten bij Gedenk Idee.

119,00
x
Levertijden
Levertijd:
Ongeveer 7 werkdagen
Verzendmethode
Post NL (Levertijd: zie productinformatie):
0,00
Kenmerken
Formaat:
75x70mm
Materiaal:
Jaspis rood
Inhoud:
10ml
Weerbestendig:
niet geschikt voor buiten

Edel gedenksteen Boeddha van Jaspis Rood (large)

Een geweldig mooie kwaliteit natuurlijke edelsteen met een prachtige tekening, volledig met de hand in de vorm van een boeddha geslepen en tot hoogglans gepolijst. De Boeddha mini urn is voorzien van een rvs stalen buisje aan de onderzijde. Een herinnering, zoals een plukje haar of een kleine hoeveelheid crematie-as, kan in deze opening bewaard worden. De edel-gedenk-steen wordt afgesloten met een speciaal schroefje en vervolgens verzegeld met lijm of lak.

Het vullen is een eenvoudige handeling, indien gewenst zijn wij u hiermee graag van dienst bij uw bezoek aan onze showroom in Zeeland. Kleine urntjes zoals deze Boeddha mini urn worden vaak gebruikt om de crematie-as te verdelen onder de familie leden of als cadeau te doen om zo uw dierbare te herdenken. De levering is inclusief een klein katoenen zakje en een inbussleuteltje voor het openen en sluiten van de vulopening.

D E T A I L S
materiaal Jaspis rood
inhoud 10ml

Alternatieve artikelen:

Qshops webwinkelkeurmerk

Veilig en betrouwbaar winkelen bij Gedenk Idee in Zeeland

Vakkundige medewerkers

Wij bieden professionele service door 10 jaar ervaring in de uitvaartbranche

Verzendkosten


Gratis verzending vanaf   75,- (NL)
Gratis verzending vanaf 140,- (BE)