opc_loader

Urn Metamorfose + vlinder (1300ml)

Artikelnr: UGK033A
Geert Kunen design urnen

Urn van keramiek: Metamorfose met een symbolische vlinder door beeldend kunstenaar Geert Kunen. Een mooi en bijzonder gedenkteken met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei en daarna voorzien van een dun laagje vloeibaar brons. De design urn "Metamorfose" is geschikt voor plaatsing buitenshuis (inhoud: 1300ml). De vulopening is aan de onderzijde weggewerkt en wordt afgesloten met een afsluitdop. Door de unieke details en doordachte symboliek worden de creaties van Geert niet direct herkend als urn, maar als kunstobject. De hedendaagse vormen in combinatie met de bijzondere bronskleur maken dat ieder kunstwerk past in elk interieur.

379,00
Graveertekst
x
Levertijden
Levertijd:
Ongeveer 3 weken
Verzendmethode
Post NL (Levertijd: zie productinformatie):
0,00
Kenmerken
Inhoud:
1300ml
Weerbestendig:
geschikt voor buiten
Graveerbaar:
beperkt
Formaat:
H=26cm
Materiaal:
keramiek

Keramiek urn Geert Kunen: Metamorfose + vlinder (1300ml)

Deze urn Metamorfose is vorm gegeven door de kunstenaar Geert Kunen en exclusief vervaardigd voor Funeral Products, elk model wordt met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei en vervolgens gedroogd en gebakken in een oven van 1100 graden Celcius.

Door deze ambachtelijke vervaardiging is elke urn een uniek exemplaar waarbij kleine verschillen kunnen ontstaat in kleur en vorm. Deze gebakken urn wordt voorzien van een dun laagje brons en nogmaals verhit tot boven het smeltpunt van brons. Hierdoor hecht de bronzen finish zich aan het keramiek. De urn verweerd na enige tijd waardoor een mooi patina (oxidatielaagje) ontstaat. 

Het plaatsen van de asbestemming is een eenvoudige handeling. Aan de onderzijde van de Metamorfose is een vulopening welke wordt afgesloten met een plastic dop. Bij Gedenk Idee zijn wij u hiermee graag van dienst bij uw bezoek aan onze showroom.

De Afscheid is ook leverbaar met een inhoud van 3500ml

D E T A I L S
materiaal keramiek
formaat 26cm
inscriptie ja, beperkt

Alternatieve artikelen:

Qshops webwinkelkeurmerk

Veilig en betrouwbaar winkelen bij Gedenk Idee in Zeeland

Vakkundige medewerkers

Wij bieden professionele service door 10 jaar ervaring in de uitvaartbranche

Verzendkosten


Gratis verzending vanaf   75,- (NL)
Gratis verzending vanaf 140,- (BE)

Laatst bekeken items