opc_loader

Urn Onbegrepen En In Tranen + waxine (3000ml)

Artikelnr: UGK084bt

Design urn van keramiek met waxine van beeldend kunstenaar Geert Kunen. Onbegrepen en in tranen is een mooi en symbolisch gedenkteken met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei en daarna voorzien van een dun laagje vloeibaar brons. Deze design urn is hoog 31cm, helaas niet geschikt voor plaatsing buitenshuis.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Graveertekst

569,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Materiaal
keramiek
Inhoud
3000ml
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Graveerbaar
beperkt
Formaat
H=31cm

Geert Kunen urn + waxine: Onbegrepen en in tranen.

Deze keramiek urn met waxine is vorm gegeven door de kunstenaar Geert Kunen en exclusief vervaardigd voor Funeral Products, de "Onbegrepen en in tranen"  is met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei en vervolgens gedroogd en gebakken in een oven van 1100 graden Celcius. Voor deze ambachtelijke vervaardiging is elke urn een uniek exemplaar waarbij kleine verschillen kunnen ontstaat in kleur en vorm. Deze gebakken urn wordt voorzien van een dun laagje brons en nogmaals verhit tot boven het smeltpunt van brons. Hierdoor hecht de bronzen finish zich aan het keramiek. De urn verweerd na enige tijd waardoor een mooi patina (oxidatielaagje) ontstaat. 

Door de unieke details en doordachte symboliek worden de creaties van deze beeldend kunstenaar niet direct herkend als urn, maar als kunstobject. De hedendaagse vormen in combinatie met de bijzondere bronskleur maken dat ieder kunstwerk past in elk interieur.

Het plaatsen van de asbestemming is een eenvoudige handeling, aan de onderzijde van deze Art urn is een vulopening, deze wordt afgesloten met een afsluitdopje. Bij Gedenk Idee Zeeland zijn wij u hiermee graag van dienst.

Deze keramische urn van Geert Kunen is voorzien van een waxinelichthouder, bij plaatsing buitenshuis kan regenwater bevriezen met mogelijk een breuk in de urn. 

Gravering:
De keremiek urn is geschikt voor een kleine gravering, bijvoorbeeld een naam en/of een datum.
 

D E T A I L S
materiaal keramiek
formaat H=31cm
gravure ja (beperkt)
inhoud 3000ml

contactinformatie

Urn Onbegrepen En In Tranen + waxine (3000ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Urn Onbegrepen En In Tranen + waxine (3000ml)

Meest recente reviews

,