opc_loader

Keramiek urn Voor Altijd Samen door Geert Kunen (3000ml)

Artikelnr: UGK038B

Urn van keramiek: Voor Altijd Samen van beeldend kunstenaar Geert Kunen. Een mooi en bijzonder gedenkteken met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei en daarna voorzien van een dun laagje vloeibaar brons. De design urn "Voor Altijd Samen" is geschikt voor plaatsing buitenshuis (inhoud: 3000ml). De vulopening is aan de onderzijde weggewerkt en wordt afgesloten met een afsluitdop. Door de unieke details en doordachte symboliek worden de creaties van Geert niet direct herkend als urn, maar als kunstobject. De hedendaagse vormen in combinatie met de bijzondere bronskleur maken dat ieder kunstwerk past in elk interieur.

Graveertekst

499,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Materiaal
keramiek
Inhoud
3000ml
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
beperkt
Formaat
H=31cm

Geert Kunen Art urn: Voor Altijd Samen.

Deze Voor Altijd Samen urn is vorm gegeven door de kunstenaar Geert Kunen en exclusief vervaardigd voor Funeral Products, elke urn wordt met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei en vervolgens gedroogd en gebakken in een oven van 1100 graden Celcius. Voor deze ambachtelijke vervaardiging is elke urn een uniek exemplaar waarbij kleine verschillen kunnen ontstaat in kleur en vorm. Deze gebakken urn wordt voorzien van een dun laagje brons en nogmaals verhit tot boven het smeltpunt van brons. Hierdoor hecht de bronzen finish zich aan het keramiek. De urn verweerd na enige tijd waardoor een mooi patina (oxidatielaagje) ontstaat. 

Het plaatsen van de asbestemming is een eenvoudige handeling, aan de onderzijde van de Voor Altijd Samen is een vulopening welke wordt afgesloten met een afsluitdopje. Bij Gedenk Idee zijn wij u hiermee graag van dienst bij uw bezoek aan onze showroom.

  • Deze Art urn van Geert Kunen is ook leverbaar met 1500ml inhoud.
     
D E T A I L S
materiaal keramiek
formaat H=31cm
inscriptie ja, beperkt

contactinformatie

Keramiek urn Voor Altijd Samen door Geert Kunen (3000ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Keramiek urn Voor Altijd Samen door Geert Kunen (3000ml)

Meest recente reviews

,