opc_loader

Hart mini urn Nirvana Adieu

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst
Artikelnr: HUH270
Funeral Products

Hart mini urn Nirvana Adieu.

Hart mini urn met zilverkleurige vogels. Deze kleine urn is een zogenaamde keepsakes welke gevuld kan worden met een klein beetje crematie-as van uw dierbare. Deze hoeveelheid is ongeveer 100ml. De vulopening is aan de onderzijde aangebracht en met vilt afgewerkt. Vaak worden deze mini urnen cadeau gedaan aan familie leden voor een eigen tastbare herinnering aan de dierbare.

90,00
Graveertekst
Standaard Hart urn
x
Levertijden
Levertijd:
Ongeveer 7 werkdagen
Verzendmethode
Post NL (Levertijd: zie productinformatie):
0,00
Kenmerken
Weerbestendig:
niet geschikt voor buiten
Graveerbaar:
beperkt
Formaat:
H=7cm
Materiaal:
messing
Inhoud:
100ml

Hart mini urn Nirvana Adeu: antraciet met 2 vogelsDeze mini urn wordt ook een Keepsakes genoemd. Het zijn kleine urnen welke een bescheiden en onopvallende plaats kunnen innemen. Keepsakes vormen een betaalbaar alternatief voor het verdelen van de as onder de familie leden waarbij een ieder zijn eigen kleine urn heeft ter nagedachtenis aan de overledene. Ook kunnen deze mini urnen worden meegenomen op reis. Onze hart urn Nirvana Adieu is gemaakt van messing met een antraciet kleur, op de bovenzijde vliegen 2 vogels in zilverkleur. Dit hartje maakt deel uit van de LoveUrns collectie van Funeral Products.

Het toevoegen van een beetje crematie-as is een eenvoudige handeling. Het voetje aan de onderzijde is eveneens een schroefdekseltje dit is netjes afgewerkt met vilt. Indien gewenst zijn wij u graag en kosteloos van dienst met het plaatsen van de asbestemming.

Graveertekst:
Hetb is mogelijk om dit hartje te voorzien van een kleine tekst, bijvoorbeeld naam en een datum. Prijsindicatie vanaf € 45,-

Optioneel is leverbaar een klein standaardje voor € 10,-

D E T A I L S
inhoud ca. 100ml
formaat H=7cm

Alternatieve artikelen:

Qshops webwinkelkeurmerk

Veilig en betrouwbaar winkelen bij Gedenk Idee in Zeeland

Vakkundige medewerkers

Wij bieden professionele service door 10 jaar ervaring in de uitvaartbranche

Verzendkosten


Gratis verzending vanaf   75,- (NL)
Gratis verzending vanaf 140,- (BE)

Laatst bekeken items