opc_loader

Ster mini urn in zilverkleur (glanzend)

Artikelnr: GI22-STER

Ster mini urn in zilverkleur - Glanzend

Ster urn van duurzaam messing in zilverkleur. Het bolle urntje is een zogenaamde keepsakes welke gevuld kan worden met een klein beetje crematie-as van uw dierbare (ca. 75ml) . De vulopening is een schroefdop aan de onderzijde. Vaak worden deze mini urnen cadeau gedaan aan familie leden bij het delen van de asbestemming, zo heeft een ieder een tastbare herinnering aan de dierbare.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Graveertekst

Standaard Hart urn

69,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd ongeveer 6 weken
Materiaal
messing
Inhoud
75ml
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Graveerbaar
beperkt
Formaat
75x75mm

Ster mini urn in zilverkleur (glanzend).

Deze mini urn in zilverkleur wordt ook een Keepsakes genoemd, het zijn kleine urntjes welke een bescheiden en onopvallende plaats kunnen innemen in uw woonomgeving. Keepsakes vormen een betaalbaar alternatief voor het verdelen van de crematie-as onder de familie leden waarbij een ieder zijn eigen kleine urn heeft ter nagedachtenis aan de overledene. Deze kleine Ster urnen kunnen ook eenvoudig mee op reis zodat u altijd uw dierbare bij u heeft. De urn in zilverkleur is glanzend afgewerkt en gemaakt van duurzaam messing, de Ster mini urnen zijn leverbaar in zilverkleur en ook in een goudkleur.

Het toevoegen van een beetje crematie-as is een eenvoudige handeling. Het voetje aan de onderzijde is eveneens een schroefdekseltje. Dit voetje is netjes afgewerkt met vilt. Indien gewenst zijn wij u graag en kosteloos van dienst met het plaatsen van de asbestemming bij uw bezoek aan onze showroom in Zeeland.

Graveertekst:
Een kleine tekst, een naam met een datum of een laatste groet, maakt dit gedenkteken uniek. Bij de keuze voor een gravering graag rekening houden met extra levertijd, het graveren gebeurt door een vakman en niet door een schoenmaker.
 

D E T A I L S
inhoud ca. 75ml
formaat 75x75mm
optioneel standaard €10

Bel ons gerust bij vragen over ons assortiment

Ster mini urn in zilverkleur (glanzend) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Ster mini urn in zilverkleur (glanzend)

Meest recente reviews

,

Laatst bekeken items