opc_loader

Druppel urn Gold-Green met Pootafdrukken (280ml)

Artikelnr: U02M-GG-POOT

Glasdruppel urn met Pootafdrukken

Een druppel in Gold-Green glas, rondom gezandstraald met afbeelding van pootafdrukken. Deze druppel urn is 19cm hoog, de inhoud is ca. 280ml. De dierenurn is eenvoudig te voorzien van crematie-as van uw huisdier door een kleine opening aan de onderzijde.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Glaskleur druppel

Graveertekst

135,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 10 werkdagen
Formaat
19cm
Materiaal
glas
Inhoud
280ml

Druppel urn van glas Gold-Green met transparante pootafdrukken.

Een nieuwe dieren urnen collectie waarbij de urn rondom is gezandstraald. De uitsnede is hierbij 2 pootafdrukken. De askamer is semi transparant. Dat wil zeggen dat de inhoud deels zichtbaar is door de tekening van de pootafdrukken. Deze uitsnede wordt door vakmensen met de hand aangebracht op de druppel urn van glas. De druppel is hoog 19cm, de inhoud van de askamer is ca. 280ml. Deze druppel urn is leverbaar in verschillende formaten en inhoud bij Gedenk Idee in Zeeland.

Met een zelf-hechtend sluitplaatje wordt het as-reservoir afgesloten. Dit druppel as-gedenkornament is verkrijgbaar in de kleurencombinatie Gold-Green, Opaque Nature en Opaque Turquoise. Alle as-gedenkornamenten van de Eeuwige Roos zijn vrij uit de hand  vervaardigd van kristalglas, dat maakt elk ornament uniek.

De dieren urnen collectie maakt deel uit van de Eeuwige Roos, Gedenk Idee in Zeeland is erkend dealer, wij zijn u graag van dienst met het maken van een keuze voor een mooie urn voor uw dierbare huisdier.

RVS staander voor Frosted urnen
De rvs standaardjes met uitsnede Hart, Pootafdruk of Vlinder zijn 20cm hoog en alleen geschikt voor 50ml druppel urnen. Voor de 280ml druppel urnen is een hogere standaard leverbaar (22cm), deze is personaliseerbaar met een tekst en/of tekening. Deze gravure wordt zwart ingekleurd. U creëert uw eigen persoonlijk aandenken ter nagedachtenis van uw dierbaren.

Optioneel kunnen wij ook een (korte) naam graveren op de druppel urn.
 

D E T A I L S
hoogte H=19cm
inhoud 280ml

contactinformatie

Druppel urn Gold-Green met Pootafdrukken (280ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Druppel urn Gold-Green met Pootafdrukken (280ml)

Meest recente reviews

,