opc_loader

Memory Bird mini urn met zwart verendek (40ml)

Artikelnr: MS1401

Vogel mini urn van glas: zwart

De Bird met Zwart verendek is een schitterend herinneringsmonumentje. Deze kleine vogel van glas heeft een as-compartiment waar naar keuze een symbolische hoeveelheid crematie-as in wordt opgeslagen. Na het aanbrengen wordt de vulopening verzegeld en voor eeuwig afgesloten. De Bird is leverbaar in verschillende kleuren bij Gedenk Idee in Zeeland.

60,00
x
Levertijden
Levertijd:
Vaak uit voorraad leverbaar
Verzendmethode
Post NL (Levertijd: zie productinformatie):
3,50
Kenmerken
Inhoud:
40ml
Weerbestendig:
niet geschikt voor buiten
Formaat:
8x6x14cm
Materiaal:
glas

Vogel met askamer voor crematie-as: zwart verendek

Mini urn met zwart verendek. Deze blikvangers worden met de hand vervaardigd. Er is geen enkel exemplaar identiek, u bent dus verzekerd van een uniek en exclusief monument en gedenkteken. De mini urnen zijn van glas vervaardigd, in het buikje is een askamer voor een symbolische hoeveelheid crematie-as. De inhoud is ongeveer 40ml. Het toevoegen van de asbestemming is een eenvoudige handeling, indien gewenst zijn wij u hiermee graag van dienst. Na het plaatsen van de asbestemming wordt de vulopening verzegeld. De crematie-as blijft voor altijd en eeuwig in het glasreliek.

Glas wordt vervaardigd van zand, kalk en potas. Ook de verhoudingen waarinn deze grondstoffen worden gebruikt speelt bij het maken van een glasreliek een grote rol. De kleuren ontstaan door gebruik te maken van verschillende metaaloxiden. Elke afzonderlijke metaaloxide zorgt ervoor dat het glas een andere kleur krijgt en speciale kleuren ontstaan door met elkaar te combineren.

Deze mooie vogel urnen worden gemaakt in een designstudio in de regio Noord Bohemen ten noorden van de Tsjechische hoofdstad Praag, een regio met een rijke glas- en kristalhistorie. Bij Ozzaro worden de urnen met de mond geblazen en met de hand gevormd van hoogwaardig Boheems kristalglas, hierbij bent u verzekerd van een authentiek kunstwerk van Studio Ozzaro. De Bird kent 6 verschillende varianten met elk zijn eigen specifieke kleur, deze glasrelieken zijn vaak leverbaar uit voorraad.

D E T A I L S
materiaal glas
formaat 8x6x14cm

Alternatieve artikelen:

Qshops webwinkelkeurmerk

Veilig en betrouwbaar winkelen bij Gedenk Idee in Zeeland

Vakkundige medewerkers

Wij bieden professionele service door 10 jaar ervaring in de uitvaartbranche

Verzendkosten

Gratis verzending vanaf 100,- (NL)
Gratis verzending vanaf 140,- (BE)

Laatst bekeken items