opc_loader

Poes urn van kristalglas: Zwart met Wit

Artikelnr: U06-black/white

Poes as-gedenkornament: Zwart-Wit

De poes is een liefelijk as-gedenkornament ter herinnering aan uw dierbare. In de kern bevindt zich een as-reservoir waar een klein gedeelte van het crematie-as bewaard kan blijven. D.m.v. een zelf-hechtend sluitplaatje wordt het askamer afgesloten. Deze mini-urn is zwart met wit van kleur maar ook leverbaar in andere kleuren bij Gedenk Idee.

75,00

Dit product is momenteel niet leverbaar

Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Inhoud
40ml
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Formaat
H=8-10cm
Materiaal
kristalglas

Poes mini dieren-urn met askamer in zwart met wit.

De poes is een liefelijk as-gedenkornament ter herinnering aan uw dierbare. In de kern bevindt zich een as-reservoir waar een klein gedeelte van het crematie-as bewaard kan blijven. D.m.v. een zelf-hechtend sluitplaatje wordt het as-reservoir afgesloten. Het as-reservoir is niet transparant (behalve de bruine kleur deze is semi-transparant) waardoor het crematie-as niet zichtbaar is. Elk exemplaar is met de hand gemaakt, elke poes is dus een uniek mini urntje met elk zijn eigen tekening.

Het plaatsen van een beetje crematie-as is een eenvoudige handeling, indien gewenst doen wij dat graag voor u in onze showroom in Zeeland, hiervoor waarderen wij een afspraak.  
 

D E T A I L S
materiaal kristalglas
formaat 8-10cm

contactinformatie

Poes urn van kristalglas: Zwart met Wit heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Poes urn van kristalglas: Zwart met Wit

Meest recente reviews

,

Laatst bekeken items