opc_loader

Druppel urn van kristalglas Big Black (200ml)

Artikelnr: U03-black

Urn druppel Big Black van kristalglas

Een sierlijke urn met een opake askamer inhoud ca. 200ml. Dit mooie as-gedenkornament is leverbaar in verschillende kleurvarianten bij Gedenk Idee Memoriam Shop en zijn elk met de hand vervaardigd van glas. De urn kunt u zelf eenvoudig voorzien van een beetje crematie-as, indien gewenst doen wij dat graag voor u.

235,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Materiaal
kristalglas
Inhoud
200ml
Graveerbaar
beperkt
Formaat
H=23cm

Glasreliek druppel urn Big Black.

Dit prachtige as-gedenkornament heeft de vorm van een sierlijke grote druppel. De kleurschakering van de grote as-druppel is opgebouwd uit een opake (niet transparant) melkwitte onderzijde die vervolgens doorloopt in een krachtige kwartkleurige kern. De grote druppel is afgewerkt met sierlijke lijnen in de kleuren wit en zwart. In de melkwitte kern bevindt zich het as-reservoir waar een gedeelte van het crematie-as bewaard kan blijven.

Met een zelf-hechtende sluitplaat wordt het as-reservoir afgesloten. Het as-reservoir is niet transparant, waardoor het crematie-as niet zichtbaar is. De grote druppel is meer dan een as-gedenkornament, het is een waar kunstwerk ter herinnering aan uw dierbare. Deze druppel is ook verkrijgbaar in de kleuren: zwart, purper, rosé en een geel-blauwe kleurencombinatie. Alle as-gedenkornamenten van de Eeuwige Roos zijn met de hand vervaardigd van kristalglas, dat maakt elk ornament uniek.  
 

D E T A I L S
materiaal kristalglas
formaat H=23cm

contactinformatie

Druppel urn van kristalglas Big Black (200ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Druppel urn van kristalglas Big Black (200ml)

Meest recente reviews

,