opc_loader

Unicorn urn van kristalglas Red Top (130ml)

Artikelnr: U12-red

Unicorn urn van kristalglas Red Top

Unicorn Red Top van kristalglas. Een meesterwerk met warme kleurschakeringen. In de kern van dit gedenkteken bevindt zich een kleine askamer voor 130ml crematie-as. De urn is ongeveer 31cm hoog, u kunt deze urn zelf eenvoudig voorzien van een beetje crematie-as door een kleine opening aan de onderzijde.

325,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Materiaal
kristalglas
Inhoud
130ml
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Formaat
H=31cm

Glasreliek Unicorn urn Red Top (160ml).

Unicorn = Eenhoorn.
De Unicorn is een prachtig as-gedenkornament met warme kleurschakeringen die uitlopen tot één kleur rood in de top van het ornament: “de Unicorn”. Dit elegante as-gedenkornament is veel meer is dan alleen een as-bestemming. Het is een waar kunstobject ter herinnering aan uw dierbare. In de kern van het as-gedenkornament bevindt zich een as-resevoir waar een gedeelte van het crematie-as bewaard kan blijven.

Met een zelf-hechtende sluitplaat wordt het as-reservoir afgesloten. Door de transparantie van het kristalglas is het crematie-as deels zichtbaar. In combinatie met de kleurschakering krijgt het as-gedenkornament een extra dimensie en prachtige uitstraling. De Unicorn valt onder de middelgrote as-gedenkornamenten en is ook verkrijgbaar met een blauwe Unicorn. Alle as-gedenkornament zijn van kristalglas en met de hand vervaardigd, dat maakt elk ornament uniek.
 

D E T A I L S
materiaal kristalglas
formaat H=31cm

contactinformatie

Unicorn urn van kristalglas Red Top (130ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Unicorn urn van kristalglas Red Top (130ml)

Meest recente reviews

,