Showroom in Rotterdam
Gratis parkeren
Terrybear urnen sets

Mooie en voordelige urnensets van Terrybear.

Deze messing urnen sets van Terrybear bestaan uit één grote urn, een hart urn op standaard en/of een kleine mini urn.


Terrybear urnen sets 

Toont 1 - 4 van de 4 items
 • Terrybear Nature Aspen urnenset. De Nature Aspen urnencollectie van Terrybear is handmatig vervaardigd van messing door middel van zandgietwerk. Deze urnenset van Terrybear bestaat uit 1 groot model, een mini urn en een Hart urn op een standaard. Leverbaar zo lang de voorraad strekt bij Gedenk Idee in Rotterdam voor € 375,- inclusief verzendkosten...

  € 375,00
 • Terrybear Nature Oak urnenset. De Nature Oak urnencollectie van Terrybear is handmatig vervaardigd van messing door middel van zandgietwerk. Deze urnenset van Terrybear bestaat uit 1 groot model, een mini urn en een Hart urn op een standaard voor € 375,- Leverbaar zo lang de voorraad strekt bij Gedenk Idee in Rotterdam inclusief verzendkosten met PostNL.

  € 375,00
 • Terrybear Aria Tree of Life urnenset. De Aria Tree of Life urnencollectie van Terrybear is handmatig vervaardigd van messing door middel van zandgietwerk. Deze Aria urnenset bestaat uit 1 groot model, een mini urn en een Hart urn op een standaard. Leverbaar zo lang de voorraad strekt bij Gedenk Idee Rotterdam voor € 375,- inclusief PostNL.

  € 375,00
 • TerryBear Aria Wheat urnenset. De Aria Wheat urnencollectie van Terrybear is handmatig vervaardigd van messing door middel van zandgietwerk. Deze Aria urnenset bestaat uit 1 groot model, een mini urn en een Hart urn op een standaard. Leverbaar zo lang de voorraad strekt bij Gedenk Idee in Rotterdam voor € 375,- inclusief verzendkosten met PostNL.

  € 375,00
Toont 1 - 4 van de 4 items