opc_loader

Urn + waxine Parelmoer-Blauw met Golvende Zee (400ml)

Artikelnr: H25570

Mini urn van keramiek in de kleur parelmoer-blauw met decorband van een golvende zee. Deze kleine urn heeft aan de bovenzijde een uitsparing voor een kaarsje en kent een inhoud van ca. 400ml. Het formaat van deze kleine keramiek urn is hoog 125mm met een doorsnede van 95mm. Een tastbaar en mooi gedenkteken in huis voor een kleine prijs van € 110,- inclusief PostNL

110,00
x
Levertijden
Levertijd:
Levertijd 10 werkdagen
Verzendmethode
Post NL (Levertijd: zie productinformatie):
0,00
Kenmerken
Materiaal:
keramiek
Inhoud:
400ml
Weerbestendig:
niet geschikt voor buiten
Formaat:
125mm / Ø95mm

Urn van keramiek Parelmoer-Blauw + waxine: Golvende Zee

Een kleine urn van Parelmoer-Blauw keramiek met aan de bovenzijde een uitsparing voor een waxine. Een brandend kaarsje geeft extra aandacht voor uw dierbare welke u wilt gedenken. Het urntje heeft een askamer voor ca. 400ml crematie-as. Dat is doorgaans een klein deel van de inhoud van de asbus welke u in ontvangst neemt bij het crematorium. De urn is bedoeld voor plaatsing binnenshuis, dit keramiek is niet weerbestendig en dus niet geschikt voor plaatsing buitenshuis. Optioneel kent deze waxinehouder ook een een urn van edelstaal met 4500ml inhoud.

Het plaatsen van een hoeveelheid crematie-as is eenvoudig via de vuldop-opening aan de onderzijde, indien gewenst doen wij dat graag voor u bij uw bezoek aan onze showroom en uitvaartwinkel in Zeeland.

D E T A I L S
materiaal keramiek
formaat 125mm / Ø95mm


Alternatieve artikelen:

Qshops webwinkelkeurmerk

Veilig en betrouwbaar winkelen bij Gedenk Idee in Zeeland

Vakkundige medewerkers

Wij bieden professionele service door 10 jaar ervaring in de uitvaartbranche

Verzendkosten


Gratis verzending vanaf   75,- (NL)
Gratis verzending vanaf 140,- (BE)